IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 77>
Автор
Порака Обратен редослед
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 03:58
Ако имаш постери од Chad Michael а не ти требаат давај ми ги
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 18:35
Ke odam do Vodafone-omnitel, dobivash toa sto zasluzuvash;;)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 20:30
Јебига, догодина повеќе среќа, на кој му падна?
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 13:40

"Јас сум во Мамас. Ќе дојдеш?" LOL

Veni Vidi Vici
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 13:07

Bidi kaj mene vo 7.30 K sega mi pisa ke se kacela vo 7.15 pa vika da ne ne ceka poubavo nie dvete da ja cekame otkolku ona sama.Mozes li?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 22:33
Кога последниот бадник догорува, слушај го срцето што ти зборува. Нека среќата низ животот те води. Среќен божиќ......
Ама малку подранил LOL
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 12:58
Porakava e od T - Mobile...pa izgleda go zgresile datoto da mi pratat vakva poraka. LOLLOLLOL

Uzivajte vo sekoj mig od zivotot. Bidete zdravi, nasmeani, zadovolni, uspesni. Primete od nas iskreni zelbi za sreken rodenden.Smile

Изменето од babyblue - 05.Јануари.2007 во 13:00
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 02:01
dobra poraka LOL
kuliraj
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 01:47
Srecna ti nova godina i srecen ti rodende, dedo mraz da ti donese devojki po moznost plavi visoki so  siskiLOL a neka ti ja ostvari i starata zelba -  da surfas na sidnejski talasi. Srekjna nova 2007
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 23:16
Морам да пишам една порака тука... Пошо незнам каде на друго место.. Не ми е последна, за нова година ја добив, али тогаш како што не бев расположена (односно бев изнервирана поради дечко ми) добро ми дојде и ме изнасмеа... Гласи вака:
„Ај ќе ти пратам една едноставна порака оки. Епа вака: Нека ти е среќна и весела новата година и да си фатиш поубав дечко“ LOL
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 22:04
Ja najde li kartickata?
Кон врв
SURFAC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SURFAC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 21:19
леле
Михаил Мојата чанта

чантата ми тежи точно еден тон
на неа ке зестане комотно и слон
ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси
кај да најде еден билдер за да му ја носи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 21:16
До 18.30 h
Кон врв
SURFAC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SURFAC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 21:14
зосто не излезеш со мене
Михаил Мојата чанта

чантата ми тежи точно еден тон
на неа ке зестане комотно и слон
ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси
кај да најде еден билдер за да му ја носи.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.