![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 77> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако имаш постери од Chad Michael а не ти требаат давај ми ги
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ke odam do Vodafone-omnitel, dobivash toa sto zasluzuvash;;)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Јебига, догодина повеќе среќа, на кој му падна?
|
|
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
"Јас сум во Мамас. Ќе дојдеш?" |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Bidi kaj mene vo 7.30 K sega mi pisa ke se kacela vo 7.15 pa vika da ne ne ceka poubavo nie dvete da ja cekame otkolku ona sama.Mozes li? |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Кога последниот бадник догорува, слушај го срцето што ти зборува. Нека среќата низ животот те води. Среќен божиќ......
Ама малку подранил ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Porakava e od T - Mobile...pa izgleda go zgresile datoto da mi pratat vakva poraka.
![]() ![]() ![]() Uzivajte vo sekoj mig od zivotot. Bidete zdravi, nasmeani, zadovolni, uspesni. Primete od nas iskreni zelbi za sreken rodenden. ![]() Изменето од babyblue - 05.Јануари.2007 во 13:00 |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dobra poraka
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Srecna ti nova godina i srecen ti rodende, dedo mraz da ti donese devojki po moznost plavi visoki so siski
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Морам да пишам една порака тука... Пошо незнам каде на друго место.. Не
ми е последна, за нова година ја добив, али тогаш како што не бев
расположена (односно бев изнервирана поради дечко ми) добро ми дојде и
ме изнасмеа... Гласи вака:
„Ај ќе ти пратам една едноставна порака оки. Епа вака: Нека ти е среќна и весела новата година и да си фатиш поубав дечко“ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ja najde li kartickata?
|
|
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
леле
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
До 18.30 h
|
|
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
зосто не излезеш со мене
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |