![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 915> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OD KADE SE OVIE TEKSTOVI? DOBRI SE........
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
taka e... si priznavam.... ama pak zatoa stalno sum odmoren... ne sum kako nekoi koi sega se kako pokoseno seno.... doma vleguvaat vo izgledot kako frakenstajn... jas prvo zenata ja cuknav po zadnikot... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vall, pa sega ne slucajno toa...
jas i ti kako dva cveta
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈАС КАКО ЗА ПЕТОК ЈА ПРЕКАРДАШИВ....
ЗА МНОГУ ГОДИНИ НЕКА НИЕ БОЖИЌ... СЕ ЧИТАМЕ ВО ВТОРНИК... САКАВ ДА СРОЧАМ УБАВА ЧЕСТИТКА АМА МИ ГО ПОТРОШИЈА ВРЕМЕТО. ПОЗДРАВ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
odam da ruchkam...
povelete... ako prasate neznam ni sto imam za ruchek... a i ne sum gladen... trucker ... poveke na zeni misli otkolku na kamion ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pozdrav PITU, sreken praznik
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Vojvodo sreken da e...
kakva ubava ni e verata ... samo praznici... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
MISLAM mARCO, ALI NE davat da gi vozam......
![]() ![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
jas prvo zenata ja cuknav po zadnikot...
![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ako ne davaat da gi vozis, pa javni gi... majku mu stara
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Eve me i mene..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
samo da gi potsetam tie koi rabotaat do 16.00 , deka e vreme da se spremaat.
Vall, ke mi dozvolis li kako vistinski dzentelmen da ti go pridrzam kaputot?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dobro kazano dzaki
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 578579580581582 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |