![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 339340341342343 915> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Blagodaram Val.... isto na site im cestitam BOZIK!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
gresis.....toj zbor e nosenje moma do dvorot...zacistuvas, se nadevas i si odis.....
![]() ![]() ![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
AUUUUU DZAKI DIREKNO VO SRCE...
![]() ![]() ![]() OSTAJ TE GO DEVOJCETO DA SI PISHUVA I SNEMALO HARTIJA DOMA
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
CUCICKO...A BE STO PRAVIS TI....
NEMA VEKJE PODIGANJE NA BRUTOTO??
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
veni vidi rici?....pls...prevod
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Vinona,dobredojde...
Kako si...
Bas mi e milo,sto ima po nekoi novi clenovi na mojata temaaaaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
marijana, pa neli retki se makedoncite koi go upotrebuvaat zborot dodvoruvanje
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
CAO,MARKO...
SE NAJUBAVKO...
CESTIT BOZIK,,
![]() |
||
|
||
![]() |
||
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
|
???? Ne si ti toj koj mi se dopaga tuka drug e ![]()
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() kakvo nezno glavche..... VI POSAKUVAM PRIJATNO POPLADNEEEEEE!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Vinona fala ti za ovie prekrasni stihovi...
malku mi e nezgodno sto vaka javno mi se dodvoruvas ( lele ama go cepam makedonskiov jazik)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВИНОНА....
ОВА ГО КОПИРАШ ОД НЕКАДЕ ИЛИ СРЦЕТО ТИ ГИ ДИКТИРА ЗБОРОВИТЕ ??? САМО ПОЕТСКИ СИ НАСТРОЕНА ??? ИЛИ НОСИШ НЕКОЈ ТОВАР... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
ova e za cista desetka ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 339340341342343 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |