![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 77> |
Автор | |
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozda.
|
|
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ај утре донеси ја тетратката физика
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
citiram: "ne mi se veruva deka rece deka ic ne ti e gajle, nemas nikakva pocit, sramota. nemoj i mene da ne mi e gajle pa da ides u 3 picke materine" |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Srce vecer ke odis li na trening?
|
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Kako sakas. A ke go pcues ili...
(jaka e porakava)
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Pochituvani,e-vaucher od 300 denari e aktiviran na vashata Prepaid smetka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Крем,ај дојди кај мене за пола саат,ќе дојде и Т,ај титни ако е ок
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
doj ma na msn, ak ne dojs ke te otkacam od forumot
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
зосто не излезеш со мене
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
До 18.30 h
|
|
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
леле
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ja najde li kartickata?
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Морам да пишам една порака тука... Пошо незнам каде на друго место.. Не
ми е последна, за нова година ја добив, али тогаш како што не бев
расположена (односно бев изнервирана поради дечко ми) добро ми дојде и
ме изнасмеа... Гласи вака:
„Ај ќе ти пратам една едноставна порака оки. Епа вака: Нека ти е среќна и весела новата година и да си фатиш поубав дечко“ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Srecna ti nova godina i srecen ti rodende, dedo mraz da ti donese devojki po moznost plavi visoki so siski
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |