IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 17:28

nod32 preporaka od mene updejt samo lista na antivirus

za 64 bit mashini preporacano

barem 512 ramce saka

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 16:14
Гола вода!!! Искрено го тестирав уште пред да излезе Plus v10, и да ви кажам ѓубре невидено е. Најпрво, нешто што не е напишано таму во rewiews e тоа што, ако еднаш го инсталираш неможеш да го анинсталираш од пц, не го јавува во адд енд ремув програмс, ако одиш преку старт мени, и пробаш од таму да го инсталираш ќе ти јави дека не е постоечка програмата, а пак ако сакаш преку програм фајлс да го вадиш или бришеш пола од фајловите нема да ги избирише.  Така да баталите тоа ѓубре. Пробајте си сите со NOD 32, или со Ф-секјур 2007, само што многу ќе ви го успори комот.  Сепак до сега и за сега најдобар е НОД 32, само што не е толку френдли јузер поставен, бидејќи има малце нејаснотии со неговото мени. Ако на некој му е тој антивирус сложен тогаш нека си проба со AVG 7.5 free верзијата. Се разликува од професионалната по тоа што нема 24 часовна техничка подршка, а е многу лесен за работење. 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 19:08
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Koga stanuva zbor za Anti Virusi, najdov edna strana na koja se dadeni najdobrite antivirusi

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Хехе, БитДефендер најбоље Approve Башка и најефтин LOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:27
Koga stanuva zbor za Anti Virusi, najdov edna strana na koja se dadeni najdobrite antivirusi

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 15:48
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Active Security Monitor, кој што го користиш е всушност малициозен софтвер, и набргу ќе биде ставен на blacklist на сите антивирусни компании!!! Скриен backdoor, кој што само чека да биде активиран!!! 

не го користам туку само го симнав да тестирам... може да е malware  (ваљда на ова мислиш со малициозен Confused..  не го знам македонскиот компјутерски јазик)незнам пошто правев комплетна реинсталација...

сакав само да ја видам разликата во заштита меѓу нортон и касперски...

пошто нортон-от беше кракуван а касперски е купен, разликата е во апдејтот на антивирус листата

иначе нортонот го успорува компјутерот па може затоа и касперски да е подобар...

Изменето од влечка - 12.Јануари.2007 во 16:25
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2007 во 09:45
Active Security Monitor, кој што го користиш е всушност малициозен софтвер, и набргу ќе биде ставен на blacklist на сите антивирусни компании!!! Скриен backdoor, кој што само чека да биде активиран!!! 

Изменето од NRGMKD - 10.Јануари.2007 во 09:45
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 23:55
Еве ја заштитата со Касперски, 10% повеќе неголи со Нортонот...

Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 23:10
I jas go imam istiot problem, no nema kaj da se smeni seriskiot, mozi samo da kontaktiras i nisto drugo 
Кон врв
The*BeST* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2006
Поени: 63
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The*BeST* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 13:37
Originally posted by bobinokia bobinokia напиша:

koristev  Kaspersky  i  odednas  ne  mi  dava  update  vi  veli  klucot  vi  e  na  crnata  lista  i  nema  update !  probav  so  razni  klucevi  no  nisto  nikoj  ne  raboti,  ve  molam  za  pomos  bidejki  Kaspersky  e  zakon ...

Епа смени key......имам над 100
The*BeST*
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 10:33
Originally posted by Audiofil Audiofil напиша:

Simnete go besplatniot antivirus Active Virus Shield koj e isto tolku efikasen kako Kaspersky bidejki e napraven po negova licenca.Eve vi ja stranicata od kade sto mozete da go simnete i besplatno da go koristite cela godina samo treba da napisete vasa email adresa za da vi bide praten aktivirackiot kluc.
http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

Mnogu dobra strana, od tamu go simnav programceto za da vidam dali mi e zastiten kompjuterot, eve gi rezultatite:
  inace momentalno koristam Norton internet security, ama si kupiv kasperski koj uste ne mi e instaliran...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 22:01
Мене БитДефендерот ми се покажа супер...
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 13:16
A BitDefenderot e obicno gubre i toa onoj najnoviot 10 koj na site svetski sajtovi e proglasen za najdobar.Pari da mi davaat ne go koristam.Kaj sto mi ja crpi cela memorija 10 trojanci ne mozese da gi detektira koj podocna gi izbrisav so ovoj besplatniot.Taka da marketing i reklami za pari ima kolku sakate.Zatoa veruvajte mu samo sa sopstvenoto iskustvo a i na iskustvoto od prijatelite.
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 13:10
Simnete go besplatniot antivirus Active Virus Shield koj e isto tolku efikasen kako Kaspersky bidejki e napraven po negova licenca.Eve vi ja stranicata od kade sto mozete da go simnete i besplatno da go koristite cela godina samo treba da napisete vasa email adresa za da vi bide praten aktivirackiot kluc.
http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

Изменето од Audiofil - 02.Јануари.2007 во 13:18
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 23:57
jas go imam AVG anti virus,...ama nishto dosega ne mi pokazal,...valjda nema virusi.
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.