IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 201202203204205 240>
Автор
Порака Обратен редослед
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 19:29
Си бил еден полицаец и му било роденден.
Неговата жена му подарила дигитронски саат и тој се израдувал.
Другиот ден излегол надвор до продавницата и едно дете го прашува.Колку е саатот?
Тој му одговара: Дваесет делено со осум.
Оди Трпе на доктор и вика.
- Дајте ми од тие апчињата за спиење што пред два дена и ги дадов на жена ми.
- Зошто?
- Пак се разбуди!
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 19:29
Иде некој човек од некоја запустена област во град каде што не знае за ништо. Влегува во такси (мерцедес) и возејки се го прашува возачот:
Што е онаа рачкана ??? Менувач муодговара...
А тоа округлестото ??? Волан..
А тоа напред (за знакот на мерцедесот на хауба) ???Е тоа е нишан...
Се возат понатаму и шоферов налетува на некое дете и одвај со крајни маки го избегнува, но отпозади слуша како впрочем го удира...
Се врти и го гледа човеков целиот срекен му вика :
Ееее шофере ебате нишанот да не бев јас со вратата ништо немаше да направиш....
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
ики Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Декември.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ики Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 12:18

Se donel zakon vo sumata deka niedno zivotno ne smee da se istepa bez pricina.Arno ama na zajakot mnogu mu se tepalo nekoj zaso bil iznerviran do daska.Otisol kaj meckata.

-Abe meco,mnogu mi se tepa nekoj.Sakas da go istepame volkot?
-I mene mi se tepa be zajko,ama zakonov...
-Abe ke mu pobarame kapa,ako nema ke go istepame.Sakas?
-Ajde be zajko.

Odat dvajcava kaj volkot i zajakov go prasuva:

-Volku,imas kapa?
-Neam be zajko.

Meckata i zajakot mu skoknale i go zgazile.Idat sledniot den pak kaj volkot:

-Volku,imas kapa?
-Neam be zajko.

Meckava i zajko mu skoknale i go zdrobile.Si idat i zajakot i vika na meckata:

-Slusaj meco,ovoj utre ke donese kapa.Aj ke mu pobarame cigari.

Volkov gi slusnal i odma kupil cigari.Sledniot den...

-Volku,imas cigari?
-Imam,imam,eve gi-volkov celiot radosen im gi pokazuva
-Aha...a kaj ti e kapata?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 14:00

Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:
- Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав.
- Тоа е сосема нормална појава кога се работи за користење на тестостерон. А каде точно ви растат влакна?
- На тестисите, што е уште една работа за која сакам да зборуваме.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 14:00
Двајца рибари ловат риби од чамец под некој мост. Во еден момент едниот од нив погледнува накај мостот и забележува погребна поворка како поминува по него. Рибаров станува, ја симнува капата и ја наведнува главата. Кога изминала поворката си ја ставил назад капата и продолжил со риболовот. Откако го видел ова, вторниот рибар, изненаден, му вика:
- Баш ме потресе, не знаев дека си толку емотивен.
- Па, мислам дека правилно постапив. На крајот на краиштата бев женет со жената 40 години.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 13:58
Се разбудил едно утро тигарот во џунглата и се чувствувал супер. Тргнал да се шета, видел некое магаре, почнал да кружи околу него, па го прашал:
- Абе, магаре, кое е насилното животно во џунглава?
Магарето цело потресено:
- Па, ти си тигре, нормално.
Продолжил тигарот понатаму, па видел елен. Се приближил до него и му го поставил истото прашање. Еленот пребледнел кога го видел, ама собрал сили па одговорил:
- Тигре, нема посилен од тебе!
Тигарот полн со самодоверба, оди понатаму, се доближува до еден слон и прашува:
- Еј, слону. Кое е најмоќното животно во џунглава, а?
Слонот го фаќа тигарот со сурлата околу вратот, го крева и треска двапати од земја, го витка како топка и го акнува од дрво.
Се созема тигарот, па коментира:
- Добро, бе слону, ако не го знаеш одговорот, не се нервирај толку.
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2006 во 17:21
Deteto i veli na majkata:Mamo dali angelite letaat?A majkata:Zosto?Pa tato sekoj den i veli na cistackata deka e angel.A pa denes cistackata ke proleta!!!!!

Изменето од laze - 20.Декември.2006 во 17:22
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2006 во 17:02
Оди Путин во САД да го посети Буш. Се поднпиле малку, и Буш почнал да си игра мајтап со Путин.
- Ај стисни го ова копче. Путин го стиснува и нешто го гризнува за рака.
- Ај сега стисни го ова. Овој пак го стиснува и нешто го гризнува за нога. И така си се забавувале некое време.
После некој месец доаѓа Буш кај Путин во Русија. Се поднапиле малку водка, и сега Путин му вика:
- Ај стисни го ова копче. Овој го стиска и ништо не се случило.
Тогаш Буш вели:
- А бре ти незнаеш да се забавуваш како мене, ќе си одам дома во САД.
- САД, што беше тоа?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:51
Судијата го прашува обвинетиот:
- Зошто ја украде колата?
- Ми требаше за да стигнам до аеродром.
- Па не можеше со автобус да одиш?
- Е, да бе, автобус ќе крадам.

* * *
Мажот и дофрла на жена си сексуљаво:
- Жено, ќе пробаме некоја нова поза вечер?
- Важи бе, нема проблем. Ти ела да пеглаш, а јас ќе седам на кауч, ќе пијам пиво и ќе ждригам.

* * *
Холивудски филмски глупости:
- Чесните и добри полицајци секогаш ги убиваат 3 дена пред пензија.
- Детективот секогаш го решава случајот откако ќе го суспендираат.
- Маж може да издржи најголема болка додека е во акција, ама обавезно се лигави кога некоја жена ќе земе да му ја исчисти раната.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:50

Коки и Цеце седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив ...
- За мене едно узо а за мажот ми една зелена салатка.
После некое време пак го викаат келнерот.
- За мене бифтек, а за мажот ми една салата зелена, може и со малку ротквички.
После извено време го викаат пак келнерот за да нарачаат десерт.
- За мене сладолед, а за мажот ми еден морков.
На келнерот му пука филмот.
- Добро бре жено, што му правиш на човекот, кај не му даваш уста да отвори, па и со салати го прејаде.
- Е па, кога ме работи како зајак и ќе јаде како зајак!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:50
Му се јавува трудна Црвенкапа, цела уплакана, на волкот:
- Абе волку, лошо си прочитал, требаше да ме изедеш!

* * *
Влегува пијаница во кафана и порачува ракија. Шанкерот го гледа пијан и го откачува:
- Искачај надвор, не служиме пијаници.
Поминуваат 10 минути пијаницата се враќа и повторно бара ракија. Шанкерот пак го откачува. Не поминуваат ни 15 минути, а ете ти го пијаницата пак. Му се доближува тој на шанкерот и го прашува:
- Извини дечки, има ли некоја кафана во градов во којашто ти не работиш?

* * *
- Тато, тато, како настануваат малите слончиња?
- Е, па, сине, малите слончиња....
- Пред да ми кажеш само да те потсетам дека штрк слон не може да дигне!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:46
Се јавува работникот на работа.
- Шефе, а бе денес не ми е добро, нешто глава ме боли па нема да дојдам на работа.
- Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жената, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа така свеж.
Ете ти го работников после саат време се појавува на работа.
Шефот:
- А, кажи како функционира?
- Да бе шефе, алал да и е на жена ти!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:45
 Синко, сфати сега зошто јадеше ќотек?
- Да, тато, затоа што си посилен.

* * *
Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
- Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го изневерила?
- Не зафркавај, која е?
- Па не ли си ти мори, ороспијо една!!!
* * *
- Зошто на полициските коли на вратите пишува "ПОЛИЦИЈА"
- За да не влегуваат полицајците низ гепек!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 14:44
Разговараат двајца пријатели:
- Пази што се случи, жена ми додека беше трудна ја читаше "Тројцата мускетари" и кога се породи завчера ми роди тројка.
- Ај ја фаќам магла, мојана дома ја чита "Али баба и 40 разбојници".

* * *
- Може ли жена да затрудни ако води љубов со друга жена?
- Може, ако другата не си ги измила забите.

* * *
- Како се збогуваат вампирки-лезбејки?
- Се гледаме за месец дена.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 201202203204205 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.