![]() |
|
Пајаци |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |||
igor9 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Декември.2006 во 23:28 |
||
одлични домашни животни
|
|||
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Cuvav edno vreme, eden e lesno ama poveke e mnogu tesko, ednas ne mu dadov da jadaT I pocnaja megu sebe da se jadat
![]() ![]() Изменето од FLipsi - 19.Декември.2006 во 22:08 |
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Не ги сакам многу али не ги ни убивам пошо викаат дека носат несреќа а и мувите ги фаќаат
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
||
imam fobija od pajaci i zatoa ne mi gi spomvete
|
|||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
A za da cuvam pajak nemam namera, odvraten mi e ![]() |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
||
BAS SE UBAVI JAS CUVAM DOMA DVE BUBAMARI
|
|||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
бљак ги мразам,коса ми се крева од нив,уффффффффф
|
|||
![]() |
|||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
||
да и јас чувам низ дома слободно си шетат низ соба кај мене
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
![]() |
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
||
i toa za nova godina soubav stan si imame hehe
|
|||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Деновиве ќе имам време повеќе да преведам и пастирам слики и текст од разни Пајаци кои се сретнуваат, нивната култура, начин на живеење итн..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Заборавив да потенцирам ова ми е еден од омилените видови на пајак него го имав истетовирано и на ногата малку погоре од глуждот...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
||
![]()
majkami gi vika narodni borci-Gocevci,ne branat od muvi
![]() ![]() kako i da e ja gi mrazam,ezivo buuu
|
|||
![]() |
|||
igor9 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 47 |
||
pajacite se dobri borci podobri nema i da baras
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |