![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 915> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cekaj cekaj, tetin mi ide u cetvrtok?
DOAGAM!!!!!!!! |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Devojce i od mene
![]() ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
KATASTROFA
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
eh Vall, vidi, ne ide so rozevo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
DEVOJCE TI SO ZELENA,PISUVAJ,..
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
Ама сте се уходале у муабетот, ај убацете у втора спора да ве пратам аке не за друго!
|
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
|
Zdravo Zoki
![]() e da be Vall, pa posle da mi izvadat muabet deka zelenata mi odgovara na pametot, na suknata de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Devojce toa kelnercinjata vadat pamet...osobeno ako se garavi...
![]() ![]() ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
AJ VIDI MOZE KE TI ODGOVARA VIDI STO E DOBRA OCI DA TI ISTECAT
|
||
![]() |
||
|
Uf Irena, za toa kelnerce i casi krsam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Ќе ти кажам конона јас на тебе, ишала ти текна да прочиташ зашто кафе..па сега идам а??? ![]() ![]() ![]() ![]() аааааааааааааааа макази носам во Четврток така да си знаеш ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Znakoven, sreka sto nozam naocari so zastiten faktor, inaku ova tvoive bukvi do sega ke me oslepea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa tetin mi kazal uste na 50 strana deka ke doaga, a jas pocnav da citam od 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i toa makazite priberi si gi ,da ne ti napravam nova frizura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
Здраво девојче француско!
|
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |