IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 375376377378379 473>
Автор
Порака Обратен редослед
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:01
Beleg jas sum tuka, ti si zafatena denovite
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:51
Bosab,Maja....forumov
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 17:10
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

CrycarnationCry

HugHugHug
Hug
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 12:52
CrycarnationCry
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:55
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Mi falat Kalince, Mona Liza, Babyblue, Plavusa (odamna ja nema samo uci LOL)
Emus, Emilija, Big Kiss (ama mislam deka e tuka me druzi Smile) , bone go nema nesto i nekoj drugi mozebi gi zaboraviv Big%20smile
eve be flipsi jas kje te druzam,ako ova Emilija se odnesuvase na mene
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:53
Јас тука сум да Big%20smile
Иначе мене сите ми фалат... Вчера не бев, денес освен Флипси никој не сретнав.... А и кратко ми е времето..... Ај здравје утре од сабајле може ќе седнам.... Гушки за сите Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:50
Mi falat Kalince, Mona Liza, Babyblue, Plavusa (odamna ja nema samo uci LOL)
Emus, Emilija, Big Kiss (ama mislam deka e tuka me druzi Smile) , bone go nema nesto i nekoj drugi mozebi gi zaboraviv Big%20smile
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 14:48
Kalince pa ti si tuka , jupiiiiiiiiiiiiiiii  TongueTongueTongue   
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 14:45
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

KaLina i babyblue koga ke se uklucete na forumot da znaete deka mislam na vas Embarrassed
dusicke Hug
normalno deka i nie mislime na tebe i ni falis koga ne si tuka.....
kuliraj
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 14:23
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

KaLina i babyblue koga ke se uklucete na forumot da znaete deka mislam na vas Embarrassed
душичка си...сигурно дека и ние мислиме на тебе не те забораваме....ако видиш пиши оки?WinkSmile
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 12:32
beleg
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 08:54
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 08:53
ХММММ

НЕ ДА МИ НЕДОСТИГА...
НЕ ДА МИ ФАЛИ........
ЕПТЕН МИ Е МАКА ШТО Е ОТСУТНА ....
АМА КОГА ЌЕ ДОЈДЕЕЕ....
ЌЕ ВИДИ ОНА.........
ВАЛЕРИЈА ВРАЌАЈ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 00:27
mona liza i plavusa koga ke dojdete tuka da znaete deka mnogu ste mi faleleHugHug
kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 375376377378379 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.