![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 167168169170171 533> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo na... sama sum... zdravo sepak
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
epa cim si odite,vreme mi e i na mene da trgnam......
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
I jas odam.cao i od mene se citkame utre...sweet dreams....
Изменето од babyblue - 03.Декември.2006 во 03:12 |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ok...............dobra nok
![]() ako docekam nekoj,da prenesam nesto?
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
kalince, babyblue cao, dobra nokj na forumov
![]() jas odam da nankam ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
добро вечер
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
ај чао одмене ми заврши маратонот
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
dojde vreme i ja da si odam.Caos na site se citkame pokasno
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
епа брза си
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
falaaaaaaaaaaa... ama jas se vrativ...za brzo se spremav
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
јас си одам... да се спремам за вечер
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
ZDravooooooooo
|
|
![]() |
|
zdravo na siteeeeeeeee
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 167168169170171 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |