![]() |
|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 105> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Со колата по мој вкус направена?? Те чекам ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
А нема кола!!! ЈА шитнав!!!! Сега со Магаре ќе одам да ја земам таа што ми е омилена!!!
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Значи девојки!!!! Јас немам веќе кола!!! Сега имам МАГАРЕ!!! Која ме сака со магаре и да јава на магаре, нека пише тука одма сега!!! Значи немам тв, ни компјутер, ни кола, ни пари!!! Само магарче!!! Башка и на сликата се гледа дека сум гол ко радикал!!!
Али да знаете дека ве сакам сите!!! Само омилената дали ќе ме сака мене?!!? ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од NRGMKD - 01.Декември.2006 во 15:09 |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
mnogu si misteriozen bejbi so omilenata.....jas mislam deka te obozava |
||
![]() |
||
|
Па нека ми докаже дека ме обожава!!! Ајде сега да видам тука!!! Таа што ми е омилена нек ми докаже на мене тука пред цел форум, дека ме обожава!!! МОЖЕ ЛИИИИ?!?!?!?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
ama prvo treba da se izjasnis koja e
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
srcka a razvedeni sakas ? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Нееееееееееееееее!!! Зашто јас да откривам!!! Знае знае која е!!! Нек не се праи наудрена!!!
||
|
||
![]() |
||
|
е глеаш тие намерно не ги пишав!!! Тие посебно ми се мили!!!! Само не баби разведени!!! Млади разведени!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
![]() Изменето од natalija - 06.Декември.2006 во 08:05 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
И ти докажав како и ти мене, затоа е и темета, за нас бејби... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
kolku romanticno
![]() aj da ve zapisam vo par na godinata ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
najmili se.......
![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
aj za ubavo da e togas NRGY, da si ja zemes i da begas dosta smekanje
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7374757677 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |