![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 1093> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас! За жал!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
lele nozeveeee......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
si go sakam.....i moite si gi sakam....i drugarkite si gi sakam......i forumdziite gi sakam......mnogu luge sakam
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
mi se spie.....
|
|
![]() |
|
centar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
i mene mi se spie
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
aj u krevet,,,
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
И мене ми се спие, ама не си легнувам сеа...
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
centar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
aj ama ne smeam
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Изменето од babyblue - 01.Декември.2006 во 00:49 |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
mor, plaza,sonce
![]() |
|
![]() |
|
Lele...kaj ti trekna za toa?
![]() ![]() Se potsekam na letovo...zakon bese... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
kaj bevte letovo?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
koga mi e ladno odma mislam na more Jadransko i Egejsko
|
|
![]() |
|
letovo zakon si pominaF...zurki...rodendeni...novi lica vo mojot zivot p.s. bev segde..mislam niz Mk.a najveke vo Skopje Изменето од babyblue - 01.Декември.2006 во 09:15 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |