![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 2229> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubavo da si pomines na pauza Vall
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Sega moram na pauza...'Ke se citkame posle 10/30...
Marko,mora junacite od filmot,malku i da kasnat neli..za energij
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Vazi devojcence,nemaj gajle... Ti gledaj da bides ok...jas sum tuka... |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
hehe, taka e koga spijam nepokriena, koga po cela nok me otkrivaat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vall, ne sum sigurna za utre, ke ti pisam ako mozam. |
|
|
|
![]() |
|
Nastina..lele...nokji...nepokriena spies...ete ti problemot..barem sega ne si sama
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Devojcence...
![]() KAKO SI NA OVA LADNOTO...
Tebe te gree ljubovta,znam...
![]() Ajde utre na staro mesto,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bolna sum trucker
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
d.u. malecko...kako si
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se sekjavam..Marko,,,kako ne...toa bese mojot DEBI OBID NA FILMSKO PLATNO
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... se sekavas na prviot film sto go snimavme vo Alkomena...
toa e prilepsko Buchin ... tamo se spremala vojskata na Aleksandar makedonski... toa go ima vo statijata sto ja prativ... a na Persej prestolninata mu bila vo dnesna Crnobuki... |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Prenesete ja ovaa statija na site nasi prijateli vo zemjava i stranstvo....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=F8F1360680F3504E98FA65D792042624
|
|
![]() |
|
![]() |
|
da ne zaboravime da zemem 10 hevtalici i 10 nakovalni... cekanchinja nema potreba ke se snajdeme... ako padne nekoj del od garderobata... odma so hevtalicata... heft-heft... ako ima nitna trucker so nakovalnata ... nak-nak .. val-val ... na-na nak-nak ... val-val ... na-na |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 216217218219220 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |