![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 931> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuliraj
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Ај, по твоја желба запеј нешто..било што да ни тргне пиењето..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
kuliraj
|
|
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Ај, ај, ќе си отспиеш...само да не те разбуди порано некој гостин што ти се најавил...
![]() |
|
![]() |
|
heheee.....kako znaes da pogodis u slaba tocka.....a kako ti se svigase pesnata od sasa matic sto ja peev? me slusna? (malce podole odi)
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Па, нормално дека бев воодушевена од твоите гласовни способности
![]() ![]() ![]() Него, дај ти уште некоја пијачка ![]() А, што слушам, и стриптиз ќе има? |
|
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
BAILEYS, а?! Епа, Калине, официјално ти ветувам дека ќе го добиеш за роденден од твојот партнер
![]() А, утре нема зашто да пееш такви песни... пушти ја I DON"T WANNA MISS A THING и потсети се на..знаеш ти мноооооооооооооогу добро на што, нели? |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
aj за мене од тоа црвеното вино, ако може, знам дека има некаде оставено, низ барот, од тие златните резерви
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
![]() eve poklonce za dobrite idei.......
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ete, mene od malce me fati. Do sega bev pod laden tus, ali sam :) Pozdrav do Kalince i Dana. Srcki ste |
|
![]() |
|
Алал да ти е Калине..официјално ме начука
![]() А еве и црвено вино... ![]() |
|
![]() |
|
ajde dogi.........
![]() samo ti si zadolzen za tancarkite,ok?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 847848849850851 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |