![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 266> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okej...what about da saloon???ubav ambient, toceno pivo......???
daj be dano, ne me slogiraj so kafani, ali ako igrate na masa ipak ke ve nosam u selo kaj mene na igranka....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Лоу, лоу
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дана мила гледам Ганза за срце ти се фатила, нешто посебно кое треба да го видам таму??или сттрикно салата и узо ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Vidi sega, abe, tamu nekako se zaodev so drugarite i taka mi ostana kao za pred grad.. I ne pijam ja uzo, samo domasna rakija i toceno pivo, a sto s mene tice, moze kaj sakate, samo u Saloon mi e temno mnogu
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не пијам ракија ама узо може.. мене ми е сеедно мила знаеш, било каде само да ве видам не сум ве видела 1 месец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
eeeeeeeee dano....temnicata toa bese poentata....... ![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Manijaciste, nekum ja u temnica
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
epa aj na sank........ ![]() |
|
![]() |
|
Ај кога ке се дотегнете
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajde, kazete mesto i gotovo, tuuuu
|
|
|
|
![]() |
|
Не се нервозиши мене ми е сеедно..
Море што убаво ви правев порано таму во толку саат и крај, музички желби нема исполнување ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aj taka pak, u kolku i kade oti vaka veke se nervozisaammm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a sto ima vo ganza....ganja???
![]() |
|
![]() |
|
леле мила ен ми се нервирај те молам...
![]() ![]() ![]() Објавувам Петок 01.12.2006 да сте се нацртале сите кои сте за журка на влезот пред Гостивар оти чекам 5 мин и си одам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Се шалам... дечки прво седнуваме во Бистро МНТ...во 21.30 до 21.45 чекање...сите таму пред влез ќе се почекаме, после 1 пијачка ке видиме каде ке се забегаме.. ![]() Има жива музика убави рокерски бендчиња и ке има журка..таман да се расположиме, па мош и во кафана ке продолжиме ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Koj e za, neka krene 2 prsta!
![]() Eve moze.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |