IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 266>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:13
okej...what about da saloon???ubav ambient, toceno pivo......???

daj be dano, ne me slogiraj so kafani, ali ako igrate na masa ipak ke ve nosam u selo kaj mene na igranka.......
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:19
Лоу, лоу LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Дана мила гледам Ганза за срце ти се фатила, нешто посебно кое треба да го видам таму??или сттрикно салата и узо LOLLOLLOL
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:32
Vidi sega, abe, tamu nekako se zaodev so drugarite i taka mi ostana kao za pred grad.. I ne pijam ja uzo, samo domasna rakija i toceno pivo, a sto s mene tice, moze kaj sakate, samo u Saloon mi e temno mnogu
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:44
Originally posted by Dana Dana напиша:

Vidi sega, abe, tamu nekako se zaodev so drugarite i taka mi ostana kao za pred grad.. I ne pijam ja uzo, samo domasna rakija i toceno pivo, a sto s mene tice, moze kaj sakate, samo u Saloon mi e temno mnogu

Не пијам ракија ама узо може..
мене ми е сеедно мила знаеш, било каде само да ве видам не сум ве видела 1 месец EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedако не фатија 2 CryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:50

eeeeeeeee dano....temnicata toa bese poentata.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:54
Manijaciste, nekum ja u temnica Smile
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:09

Manijaciste, nekum ja u temnica [IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

epa aj na sank........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:15
Ај кога ке се дотегнете LOLLOLLOL јавете каде сакате..LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:20
Ajde, kazete mesto i gotovo, tuuuu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:36
Не се нервозиши мене ми е сеедно..

Море што убаво ви правев порано таму во толку саат и крај, музички желби нема исполнување LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:39
Aj taka pak, u kolku i kade oti vaka veke se nervozisaammm Angry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:44
a sto ima vo ganza....ganja???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:45
леле мила ен ми се нервирај те молам...CryCryCry

Објавувам Петок 01.12.2006 да сте се нацртале сите кои сте за журка на влезот пред Гостивар оти чекам 5 мин и си одам LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Се шалам... дечки прво седнуваме во Бистро МНТ...во 21.30 до 21.45 чекање...сите таму пред влез ќе се почекаме, после 1 пијачка ке видиме каде ке се забегаме..Thumbs%20Up
Има жива музика убави рокерски бендчиња и ке има журка..таман да се расположиме, па мош и во кафана ке продолжиме LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 12:46
Koj e za, neka krene 2 prsta! Tongue
Eve moze.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.