![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 266> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тоа Дана треба да организира.... Кога, Каде, У колку.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
toa site nie ke go organizirame....... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ZNACI LI TOA DEKA I JAS SUM POKANETO A SO TOA I DEKA KE UCESTVUVAM VO ORGANIZACIJATA? [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
Изменето од ivin - 26.Ноември.2006 во 14:53 |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Abe, site ste poklaneti, koj saka neka dojde, ke se druzime..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
EMI KE TREBA VLEZNICA DA SE KUPI ILI SLOBODEN VLEZ KE IMA?
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
kakva vleznica be, ke sedneme nekade na pienje i tolku, sto ke ti e vlez..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
A KADE IMA PREDLOG ZA SEDNUVAWE I ZAPIVAWE´?
|
|
![]() |
|
Jas sum za u nekoja kafana, i kalina isto, na Natalija nema da i smeta, na Lou isto ne veruvam, zasto sekade ke ima pivo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
kafana?????
pa eve kaj mene u selo tri fazana...... ![]() ali aj be na malce po-rokersko mesto onaka....a?? |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
vie predlagajte i dogovorete se,ja so se se sl*gam.......
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Така е бејби ништо не ми пречи, освен ако се напијам па почнам чеше ломим руке ми крвере.. Сте за Петок во Бистро??? старо место журка денсање??? А? па после у Б2 се заакаме.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
za bistro imame alternativi...
B2???e izvinete devojki ali nema da me pustat..... ni samiot nema da se pustam tam.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ок бе злато реков онака б2 мада има и други алтернативи..
зависи како ке ни биде од алкохолот може и некаде на друго место да заакаме ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
De be Lou, ne mislev na klasicna kafana, tuu.. onaka, kafance kao mestence.. Vi rekov ja Ganza, vie nekevte..
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |