IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали постои вистинска љубов??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали постои вистинска љубов??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 13:16

wow dobar opis na "drugiot tip" na ljubov ! i jas potpolno se soglasuvam so tebe. kako sto pametni lugje od poleto na fizikata rekle - energijata ne se gubi, samo preminuva od eden vid vo drug!!!

Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2006 во 19:43
It is easier for an artful Man, who is not in Love, to persuade his Mistress he has a Passion for her, and to succeed in his Pursuits, than for one who loves with the greatest Violence. True Love hath ten thousand Griefs, Impatiencies and Resentments, that render a Man unamiable in the Eyes of the Person whose Affection he sollicits.
"BETWEEN THE WORLDS OF MEN
AND MAKE BELIEVE, I CAN BE FOUND."
"The most beautiful thing we can experience is the
mysterious."
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 15:35
Normalno deka ne postoi.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 15:40
a kako kazuvate taka koga mozda ja nemate oseteno , cekajte ima vreme , nemoj da se oddavate na alkohol i droga zbog nesrecne ljubavi sto ti kazav vo pogovorkata
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 17:54
Така е... Тој што ја нема осетено, не знае каква е и не верува дека постои, али ако, ќе ја осети, има време..
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 21:35
Ja osetiv jas, sto se sekirate vie, mislite deka neosnovano ke pisuvam? Ama, koga ke i dojde krajot znaci ne bila vistinska, zatoa sto gi nemala site sili, segmenti ili kako sakate kazete, za da opstoi. Za toa vikam, moze ljubov postoi, ama ne e nikogas vistinska..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 21:38
Даничке, за кого како. Љубовта треба да ја бараш ама и да ја заслужиш.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 21:41
Aj aj aj, sto vi e be, me napadnavte site, vamu ne zasluzuvam ljubov, u druga tema sum Dana zelena banana LOL LOL
Mozebi ne ja zasluzuvam, zasto mnogu sum dobricka i malku baram, ne sum sklona na prifakanje na simnatite zvezdi a i ne go baram toa, pa zatoa sekogas si go naebuvam i taka, Dana si stana skeptik..
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 19:41
Ајде де па и ти, не рече никој дека не ја заслужуваш.... Не се нервирај одма.... Ја не ти кажувам веќе ништо, кога ќе дојде време ќе се увериш Wink
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:12
Jas ke te branam Danus, srce si ti, a i drugite znaat pa provociraat Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 01:02
Taman pomisliv deka ima, i se zaebav kako i uvek LOL LOL LOL ne e smesno de Confused 
Кон врв
antonijo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 16.Март.2006
Поени: 276
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antonijo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 01:38
LOL
LOL
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 20:19
Па, нормално дека постои вистинска љубов. Тоа е кога ќе ја препознаеш својата душа во друг...
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 11:01
постои, знам и каде живее...
Embarrassed
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.