![]() |
|
Насабајле прво... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 26> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
леј ко ке се вратам од нашкола...ко ке му легнам...(работен ден)
а викенд...упм да фатет оние трупцине секое сабајле во 6 ме разбудвет
а на лето олеле колку е сатот? бабо мести поручек на плажа ќе одам!!!(цело лето сум кај баба:))))))
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Насабајле прво.... Пијам млеко со Несквик па седнувам пред телевизор да се расонам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ај уште 5 минути и станувам,леле кој ќе иде во школо
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
леле..ни се моча
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
звони звони ...ако те дофатам !...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vodolija_43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
pomisluvam,so kolku pari denes ke me olesnat moite "mili"decinja
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
одам кај што иде царот пешки! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам млеко
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
hm mi se moca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
sabajlevo pomisliv deka sme nedela i po greska sum go namestila tel da mi zvoni i ke si prodolzev pa da spijam
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
lele, naskola sme???? ne e leto veke? skraja da e gospodi, us 5 minuti ke pospijam mamo(mama me budi), tie 5 min treba da stanat 50
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Се наспав
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iivaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
мочам
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
кај ми се цвикерите ?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |