![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 2229> |
Автор | |
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A TUKA NEMA SANSI DA GO DOZIVEETE NITU EDNA OD VAS .
NE SAMO TI CARICE. I MARIJANA I LA FILLE I IRENA. TUKU GLEDAM MNOGU NA MAJTAP UDRILE SO MENE A ? AKO NEKA ,NE IM SE LUTAM. |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
SONCE DA ,NO ZA PROSETKI,MUABETI,I SLICNO.
AMA DA VODIS LJUBOV NA ZADNO SEDISTE A STAKLATA ZAMAGLENI I DOZDOT TROPA PO LIMOT OD KOLATA. E TOA SAMO DA GO DOZIVEES TREBA,PA DA RAZBERES. |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
JAS PAK OBOZAVAM SNEG I DOZD.
PODOBRA ATMOSFERA ZA VODENJE LJUBOV. |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
EVE SUM...SAMO STO PRISTIGNAV OD PAUZA....SE VOsh*tUVAM NA UBAVINITE NA VAKVI DENOVI KOI SE SE PORETKI.
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
IMA LI NEKOJ....OVDE..NA OVOJ SYBER PROSTOR?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CARICE TUKA SI ?
SAMA ? A JAS MISLEV NA TEBE . |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
PREUBAV DEN...DENES..OBOZAVAM VAKVI DENOVI....ESENSKI AMA SO SONCE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
EVE SUM..
|
|
|
|
![]() |
|
IMA NEKOJ TUKA ?
ILI SITE STE NA KOLEKTIVNA PAUZA ZA POJADOK ? |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
HMMM
ZDRAVO |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
hehe, znam sto znaci prekoracuvanje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
imame limit La Fille ama ovoj mesec go prekoraciv
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Irena, vnimavaj na telefonskata smetka
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
tuka sum i jas ...malku zaglaviv na telefon
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |