![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 525> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I togas nekoja budala
ke go spomne ko na sala tvo'to ime, a jas bez glas ke te prokolnam sto ne znam da te prebolam ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Темјанушка си згазнала
а таа со мирис пак штикла ти бакнува И лесно ти е да ме оставиш и без мене ти пак ке постоиш а моето срце - шестар црта кругови околу твојот лик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bufce ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Strumming my pain with his fingers Singing my life with his words Killing me softly with his song Killing me softly with his song Telling my whole life with his words Killing me softly, with his song-Alicia Keys
|
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Poplavljen
srecom i jadom i snom, strepeti nadom i grcati njom, klicati s nebom, nemeti pod njim- VOLETI! - BOZE, sta ima nad tim! (Johan Wolfgang Gete) |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
KLARICHINA PJESMA |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ако те сутра запросе
Знај тамо нечу бити ја Лако се друге опросте Само љубав никада ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Голубе мој голубе, што волим тебе а не смем ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ako ne te sakam
zosto mi e maka koga nokj ke padne i ke mi pomine bez tebe ako ne mi trebas togas sto mi pravi koga ke me gushnesh svetla toplina vo gradi |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
don't you cry tonight
i still love you baby....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
But I crash in my mind, whenever you are near...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
And I, I'm desperate for you
And I, I'm lost without you |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
I'll never let you see |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Listen to your heart
before to say him goodbye Listen to your heart there is nothing else you can do |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Vetar misli |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ovaj krug sam smislio |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |