![]() |
|
Омилено јадење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а заборавив да кажам дека многу сакам палачинки
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
шопска
лазањи
лигни
ракчиња
лосос
пастрмака(калифонриска)
пица
шпагети
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Спремај идам ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
betka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
razni salati
ako moze da se rece jadenje toa
![]() |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
przeni jajca,kompiri so majonez-ova zaedno
jagulja so luk i makedan
belvici so limon--ova mozit trebeshe prvo
plashici na skara presoleni so vino shpricenzi
spanak so jagneshko
baconburger vo Wenndy's
Chickenceaser sallad od Mc
Luk sakam mnogu ,,a i patligjani najmnogu
Kako ke zaboraef???? am gjomleze auuuuuuuuuuuuuu
![]() Aj da ne pisham se cel repertoar kaj sho se otkachvam
Ke zaboraef chkembe chorba
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ееее не бе срце мое не така да ти летаат по чинија
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
На кого бе вие очи ќе подметнувате
![]() Ај,ај многу гледате Индијана Џонс
![]() |
|
![]() |
|
Кој има посна слава одма да крене два прста..
![]() ![]() ![]() ![]() делфи едно око или и двете да и ги подметнам?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ц Ц Ц Ц само се врткам околу зелкана кога ке стаса да свиткам една сарма и со сласт изедам.. леле пак почнавте
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сарми луда сум по нив, да можам и од тиквички би ја свиткала ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
значи ти ја јадеш ама она не те гледа
Dobro kaj ti tekna ova,me pukna od smeenje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
би сакал то да го гледам ,и пробам де
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МММММ делфи и башка додаток од многу магдонос и црвено вино м м
м...Остај ја бејби..јас ке ја викнам на ручек и ке ја накркам и после
ке и кажам
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() да у ствари
![]() ![]() ![]() ![]() ако не си пробала верувајми мораш под итно....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |