|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Автор | |
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе се забављам, и со Мистичен и со Ејсид, како и со сите други.
Нормално дека се далееееекуууууу поинтересни и поголеми ЛУЃЕ од тебе.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе се табањате???
Секој форум за себе си е посебен, секој има драж и тишина таму .... |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najzabaven forum, toj sto ke uspee da vi go skrene vnimanieto so dobar razgovor, dobri temi, kako i dobri clenovi za zabava |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aман бе кај кажав дека сум ја многу интересен....како прво на горенаведениве работи за фрустрации што си ми ги кажал..тоа си нема врска..на форум одам само ради забава и дружење...тоа ми е интересно и понекогаш се шалам до даска а понекогаш сум сериозен(правам што сакам)......некогаш некого сакам да зафркнам...ама сепак форум сме и пред компјутер не сме на некој митнг во живо.....може некој друг е исфустриран :) и не сакам да се карам со никого на овој форум...не сакам ништо да упропастувам со тоа карање |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е што има повеќе форуми, така сите ќе си видат каде “друштвото“ најмногу им одговара... Горе доле пак истите луѓе се вртат, ама и тоа не смета...
|
|
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kajgana ima premnogu deca, malku ima vozrasni nad 20-22 so koi moze da diskutirash
a bagra ja rasipaa, nema posetiteli, nema novi temi za diskusii
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да де, јас, Бибика, Ацева, Струмикс, Лу, Наталија, Мандрак, Перл, Јаков, Вардарче, Дивајн, Мистичен................. да не редам, ама сите се испод 13 години, нели?
Форум е место за дружба, не за служба.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idividi e najzabaven so najzabavni lugje
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i najubaj pred se
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИ!!!!!!!!!! Дефинитивно! Сум била и на други али нема толку многу
теми а и не се толку интересни, а и луѓето не се волку друштвени....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e, stvarno mnogu sme drustveni tuka na forumot |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ја не кажувам лаги....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
StickyBoY14
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forum.kajgana.com е најзабавен според мене,прашувате за најзабавен..во тоа опфаќам да има најинтересни теми,најинтересни но и паметни мислења,секакви теми,дизајн подобар е сега кога прашуваме за дружељубивост не велам дека се лоши,само што таму се многу построги од овде,сум читал теми,и скоро во сите сум нашол постови надвор од темата овде на идивиди кои модераторите место да ги бришат учествуваат во нив,и дизајнот ви е премногу обичен,за другото и вие сте супер...и уште нешто можам да кажам,знам дека се борите кој ќе биде подобар и кој повеќе посетители да има,но не ќе е лошо да се здружите заедно,т.е. да станете вистински другари место цело време да ги навредувате нив како они биле недружељубиви,знам дека форумите морат да бидат разделени,но со самото дружење ќе добивате инспирација за отварање на нови поинтересни темии нема да постои веќе толкаво ривалство меѓу вас.Ова е само мое мислење,но сепак можеби ќе ви значи нештоСе читаме |
|
dragana****
Нов член Регистриран: 23.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://forum.marifet.com.mk---- rulz
Изменето од dragana**** - 07.Ноември.2006 во 13:31 |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |