![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15281529153015311532 2229> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
OBICNO MARFIEVITE ZAKONI ME ZEZNUVAAT....
ZATOA... PRIJATEN I USPESEN VIKEND NA SITE .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
CAO ZA BITOLA
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Koj ostana segaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
UBAV VIKEND .... SO SNEZNA ROMANTIKA... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
UBAV VIKEND MARKO..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Prijaten vikend Marko i Dime ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
Dime i za tebe,ubav vikend... |
||
|
||
![]() |
||
|
Ajde krevaj
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.......Ne treba meni samo zlato
sjajni dijamanti i neko skupe darove da lako plati hocu luda iznenadjenja nekoga ko me voli bez ogranicenja sto je drago srcu mome da mi radi i ne razmislja o tome hocu sve to skupa, ja sam bas me briga znam da to zasluzila sam ooo..nisam ti ja bas bilo ko.. ..................he-he.......................!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Val kaj isceznaa site?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Val uste sum tuka... ama da ne mi se desi da ispadnam..
i nema da bide kako sto treba... Imam eden prijatel sviri na armonika.... i ednas taka bevme drustvo... jadenje... pienje ... igranje... vo utrinskite saati zenamu mu veli: - ajde da si legneme.... dosta e... a toj: - cekaj zeno... ne e dojden momentot... Drugiot den go prasav kakov e toj moment? a toa bilo... bidejki sviri i na svadbi... ima svateno deka dodeka ima i posledna zelba za nekoja pesna toj mora da e tamo.... nemoze da si odi dodeka i poslednite nemaat nekoja posebna zelba... E TOGAS E MOMENTOT... DA SI ODI... ama sega jas si pravam nekoi raboti pred "momentot"... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Koj bese brojot za mojot krug neka mi kaze nekoj?
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15281529153015311532 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |