![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13791380138113821383 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo da ne dojde do nedorazbiranje......ne sum naiven, se nadevam...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker...e be znam deka ene si naiven,,,
TE ZNAM,,JAS...
NEMA NIKAKVI NEDORAZBIR
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Jas onaka,pisuvam trucker...DALEKU SI OD NAI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZNACI SEKOJA NOVA STRANICKA E MOJA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I SEGA SUM SAMA... |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Lili nema na sto sekogas koga treba
![]() ![]() Marko, najde koliba na Pelister????????? ![]() ![]() Mozda pocna da cepis drvca?????? ![]() Mari ne mi kaza dali ima sneg na Kozuf? |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
e ova e demokratija......jas ke se ubivam od rabota a Val utre ili zadutre plata ke si zemeeeeeeee...........barem imam sloboda vo pisuvanjeto i izrazuvanjeto...ili ne....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Kasperce I TI KE ZEMES...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПЛАТАТА И ТИ УТРЕ ЌЕ ЈА ЗЕМЕШ КАСПЕРУ...
НЕ САМО ВАЛ. И ПОЛЕКА ДА НЕ СИ ГО ШИНЕШ ОД РАБОТА.... [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Изменето од PITU GULI - 31.Октомври.2006 во 14:27 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Kasperce,piusvaj sto sakas..vekje,nema ljutis...na tv,komentacinja..dobra dusha si...znam...samo nekogas odlepuvas ko site
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
VOJVODO/,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KOGA CEL SVET E PROTIV MENE..
TI SI SEKOGAS UZ MENEEEEEEE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
val..nikoj ne e protiv tebe......samo imame obvrski....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВАЛ МИСЛАМ ДЕКА ИМАМ КАЖАНО ДО СЕГА ...
ПРАВДАТА Е СЛЕПА АМА СЕПАК ГЛЕДА ВО МРАКОТ.. |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13791380138113821383 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |