![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 1093> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drustvo sto praite,kako ste mi?
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
hey kalince, srcushkeeeee pa kaj si ti, doj vam malce da te zavrtam okolu mene
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ooooo.........
![]() kade e zabavata vecerva?
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
vecerva samo baladicki, f'stacinja i amstelcinja
|
|
|
|
![]() |
|
a barot e prazen... inaku,mnogu mi se sviga idejata vo momentov go slusam cedeto od anthena-romantic duets..... |
|
![]() |
|
jas opet cd " Lady in Red"
|
|
|
|
![]() |
|
nije problem....
![]() a cecka tuka negde li e? odamna ne sme se sobrale nie trojca....dobro bese togas......
![]() |
|
![]() |
|
pa sea pred malce praeme muabet.
ke se zbereme pak.
vecerva cecka ima gosti
pa ke kaze kako pominala so niv
pa ke imame muabeti da razvrzeme
pa i pifce
pa i ova pa i ona pa sve so red i bez red posle
![]() |
|
|
|
![]() |
|
odlicno....a do togas moze nie da odime vo bar da go opremime...da ja precekame cecka ko sto treba... ja veke odnesov piva.....treba ozvucenje...i da go zacistime malce podiumot,posto vecerva ne planiram da sedam
![]() |
|
![]() |
|
ne be kako sedenje, nikako sedenje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
odi obesi se
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
loshi misli se toa cedo moe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
abeonie doma sepak znaele deka imet sin romanija
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
druga pesnaaaaa...nema vise na glava kacuvanje...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |