![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 750751752753754 931> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
cekam konjak....
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
neli nemase vise da dojdes vo bar?
![]() aj,i mene mi se pie konjak,ke donesam sega za dvajcata
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ajde malku i za mene kalince!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
ej mi ostajvte od konjakot???jas malku se zaigrav...
![]() |
|
![]() |
|
ako mi kazes zasto taka kidna od bar?!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
daj mene od ova, i aj dojsi od f'tacnjata
i daj da se optegnime na lezalkive
opni nekoja zdrava muzika
i
PAZI SKIME SPAVASH OD CECA DE
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
![]() ama da napraime eden dogovor za muzikava-prvo ke ti ja pustam ceca,ama posle se prefrlame na nesto drugo
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
da znaesh bash me interesira ova prefrlanjevo na drugo. a moze li odma da se prefrlime na drugo. pa ceca i ne e bash za vo sredina
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajde....ja veke predloziv romantic duets od anthena
|
|
![]() |
|
romantic duets?
ej a moze li samo eden duet vecerva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 750751752753754 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |