![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 427428429430431 525> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usili se...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Sing with me, sing for the years
sing for the laughter and sing for the tears sing with me, if it's just for today maybe tomorrow the good Lord will take you away |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Here I am - this is me I come into this world so wild and free Here I am - so young and strong Right here in the place where I belong
It's a new world - it's a new start It's alive with the beating of young hearts It's a new day - in a new land And it's waiting for me Here I am... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
iubire tu faci tot ce vrei din mine,nu am somn cand noptea vine,si numa lasi deloc sa adorm
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
ruzni snove
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
don't break my heart...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Hold me now, don't cry
don't say a word just hold me now
and I will know though we're apart
we'll always be together
forever in love
what do you say when words are not enough
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
I, I will be king - And you,you will be queen
Though nothing will drive them away - We can beat them just for one day We can be HEROES just for ONE day |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pa ti flipsi mnogu emotivec si bil
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Уште една емотивна песна од мене Лутина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i was cryin' when i meet you now i'm tryin' to forget you |
|
![]() |
|
there's nothing like you and I...baby...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
don't you cry tonight i still love you baby..... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
samo eden zbor
i gotovo e se ke srusime za mig se sto sme gradele nie dvajcata vo ljubovta i sekoj Bozji den nie dvajca tolku sme dalecni ti si samo stranec za mene i ne te poznavam za site nasi razdelbi od drugi doznavam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 427428429430431 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |