![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 980981982983984 2229> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke bide ludo a ?
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Vecerva, malce umorno, ama bidejdzi utre ne sum na rabota, jas sum Super.
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
I jas pomalce umorna, ama mislam deka sepak ce izlezam...
![]() Moram da potrosam malce energija...Cel den doma ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Pa sekako, po cel den doma, gotvenje, perenje..... dobro bi doslo po edno pivo so dobro drustvo
|
|
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Da, da...Pivoto e najdobrioto sto sleduva...se razbira i drustvoto
![]() Masinata za perenje da mi e ziva...kako pere...prava domacica ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Zosto, sporetot ne go spominjas? Jas najcesto so nego se druzam, jajca przeni, pa jajca vareni i taka natakaj
|
|
|
|
![]() |
|
Ah, da i sporetot...
![]() No denes imase skara...i drug ja pravese ![]() Ama kako sum se najala... A sporetot naviknat ti e na jajca?! ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Skara, mmmm, mi dade ideja za utre. Sporetceto,da vidis kako pa gi pravi palacinkite.
|
|
|
|
![]() |
|
Ete, milo mi e...
Ti posakuvam uste i vremeto da ti se pogodi...i da uzivate i vo ubaviot den. Sega moram da odam. Pozdrav ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Се е супер денес само Бага (еден тркаш со голф Бр.51) што ме зезна наместо прво тој е трето место
![]() ![]() ![]() Изменето од kiki.g - 14.Октомври.2006 во 23:21 |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
многу убава вечера направив денеска. и сите ми ја бендисаа. ех, многу сум среќна!
![]() |
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
вегетаријанска: похуван карфиол, ќофтенца од тиквички, салата, и бел сос (сличен на бешамел)...мммм |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ZDRAVO DRUSTVO...PRIJATNA NEDELA....
MNOGU UBAVO JADENJE CHUCHULIGA... MMM USTE DA IMASE I BROKULA... UFFFFF ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 980981982983984 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |