![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 973974975976977 1281> |
Автор | |
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poneros De Acuerdo - Marcela Morelo
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Simply Red
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Pink- u and ur hand
|
|
![]() |
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Gledam FILM na K5
![]() |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
nisto....site spijat
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
As If-Blaque |
|
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Из дана у дан-Тони Цетински
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Херој улице-Прљаво казалиште
|
|
![]() |
|
jorgi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
a sledna mi e pusti me da zivim ne dirajmi srecu :)
|
|
![]() |
|
jorgi ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
vaska ilieva "grozen gjorgji
|
|
![]() |
|
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Drugi joj rasplice kosu a ja je volim,Bit cu daleko,cemu da zivim,Ja ne mogu drugo nego da joj ljubi,Jedan dan zivota,Jos i danas teku suze jedne zene,Malo mi je jedan zivot s tobom,najlepse su oci moje majke,ne mogu da je zaboravim,nema smjeha na tvom licu,doc ti dira kose crne,odves cu te na vjencanje,ostala si ubvek ista,poljubi zemju,svi pjevaju ja ne cuem.ti gitaro samo sviraj.ti si pjesma moje duse |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
romantic duets-na antenna novata kompilacija
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
кнез-да и ја једном открием љубав
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
evanescence - bring me to life
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 973974975976977 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |