![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 964965966967968 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CUCO...KOGA IMAS VREME ZA KNIGI..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ejjjj zmejce "prevod molam"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
dobro dobro Mari
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Trucker....pozdrav i za tebe,,,, Kako so kontrolata...??? |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
dobro Mari
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Da neferski od moja strana, trebase odozdola prevod da napisam. Schön wieder von dir zu hören - Ubavo povtorno da slusneme nesto od tebe. |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sto vika maz mi "ostaj ja sonce(na kerka mi) majka ti cita sega
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Valeri, prati malce sonce navaka...
![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Eve ti sonce Dragonce....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blagodaram... ![]() No, maglava nikgako da se digne sosema... Ama vaseto druzenje me raspolozuva ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Поздрав Ирена Поздрав вал срце Мачко сакаш да ги видиш моиве ноктиња?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Иренче моите омилени писатели и жанрови ги наброја ![]() ![]() Изменето од natalija - 13.Октомври.2006 во 11:14 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hello Natali...kako sme denes?? |
|
|
|
![]() |
|
hehehh Nate....daj molimte
![]() ![]() ![]() tamu tvoite kolegi i koleski rodnedni ti pisuvaat, torti iskerni zelbi ti tuka
|
![]() |
|
KONECNO,,SE OTVORI
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 964965966967968 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |