![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 962963964965966 2229> |
Автор | |||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Dragonce... dobre ni dojde pak...Kade zivees vo Germanija?
|
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ama znaes kolku sme siromasni nie so knigi vo gvg
![]() taka nekoj hit ako e ke go donesat inaku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() godina dena pred da izleze filmot
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
edno sme razbrale kako deca... sepak vo sekoj covek ima edno skrieno dete cel zivot ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
Vo blizina na München ![]() Ako vi e poznato Ammersee(ezero okolku koe ima mnogu naseleni mesta) ![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
Deteto vo nas ne smee nikogas da umre...
![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Mari dali si ja procitala "Svetot na Sofija" |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ne, koj e pisatelot?
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Добар ден пријатен ден
Светот на Софија е прекрасна филозофија ...за срце ми се фати.. ја малку бизи девојки и дечки поздрав ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Znaete li so koja kniga jas se zaraziv...
![]() Nemoj da se smeete, no nemozam da ja ostavam. Harry Potter... ![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
||
zasto da ti se smeeme?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nate kaj si ma ti?
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Еве маченце влегов да во погалам и гушнам
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Zatoa sto site knigi koi do sega gi nabrojavte se pretezno so filozofska sodrzina...i sodrzat nekoja dlaboka misla ili poraka... A Harry Potter( i filmot) se ocenuva kako detski film, mada jas nemislam taka. Licno mnogu mi se dopaga i knigata e nesto prekrasno. Sepak moze da mu se dopadne na covek na koj mu se opadnala i "Lord of the Rings" i nesto vo toj stil. Jas kako sto kazav, nemozam da ja ostavam. ![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
||
e arno a jas se macam so tvojata mozgalka
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 962963964965966 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |