IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 961962963964965 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:00
irena daj preporacajmi nekoja ubava, lesna kniga za citanje ...po moznost so poveke stranici ..me nervira koga gi procituvam naednas..krivo mi eSmile

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:01
opa 7 postovi po red sama si nastrakavSmile

monolozi , mozolozi?Shocked
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:01
Marijana...odam na kafe so la fille...
Se citkame posle
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:03
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Marijana...odam na kafe so la fille...
Se citkame posle

a da...pozdrav da devojceto...a jas celo vreme cekav da sleta nekoj helihopter tuka vo krugot ama nistoWink
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:09
Mari zavisi sto sakas da citas ...moja najomilena kniga e "Maliot princ" od Egziperi...onaa koja sme ja citale kako deca... a koja stanuva razbirliva koga si vozrasen...LOL
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:10
Jas licno sega citam dve knigi. Edna za Aleksandar Makedonski i edna od Halil Dzubran "Pesok i pena" 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:12
Originally posted by irena irena напиша:

Mari zavisi sto sakas da citas ...moja najomilena kniga e "Maliot princ" od Egziperi...onaa koja sme ja citale kako deca... a koja stanuva razbirliva koga si vozrasen...LOL

LOL..fala bogu i "crvenkapa" i "pinokio" imaat poraki koi duri kako zrel covek gi razbirasLOLLOL

eve sega aj citam"praznikot na rozite" od ignus....(nesto)LOLLOL..prodolzenie na "12 sopruga"...a vikas da si ja povtoram "maliot princ"aWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:13

Jas licno sega citam dve knigi. Edna za Aleksandar Makedonski i edna od Halil Dzubran "Pesok i pena" 

irena...prvata ke ja preskoknamConfused...a vtorata mozeWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:19
Mari taa za Aleksandar ne e napisana kako istoriska literatura, tuku romaniziran e zivotot na Aleksandar i negovite roditeli lesna za citanje...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:21

Mari taa za Aleksandar ne e napisana kako istoriska literatura, tuku romaniziran e zivotot na Aleksandar i negovite roditeli lesna za citanje...

eeeee dobro togas mozeTongue...hehheh pomisliv deka e nekoja tvoja strucna literaturaWink
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:24
Eve me se vrativ...
Imav nekoja rabota...Tongue
Da gi pozdravam tie sto preeska neuspeavTongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:25
bitolcanite gi nema?

lili kaj si? na sluzben pat?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:26
Ima sega mnogu interesni prevodi na makedonski jazik...sega vo posledno vreme Matica makedonska ima mnogu knigi...
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2006 во 10:26

Vistina za razbiraneto na knigava...
Koga ja procitav povtorno, se cudev kako mozele da ni ja dadat vo treto oddelenie kako lektira za obrabotka...Togas mi bese mnogu dosadna i edvaj ja docitavSmile
Live long and prosper!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 961962963964965 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.