![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 961962963964965 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
irena daj preporacajmi nekoja ubava, lesna kniga za citanje ...po moznost so poveke stranici ..me nervira koga gi procituvam naednas..krivo mi e
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
opa 7 postovi po red sama si nastrakav
![]() monolozi , mozolozi?
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marijana...odam na kafe so la fille...
Se citkame posle
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
a da...pozdrav da devojceto...a jas celo vreme cekav da sleta nekoj helihopter tuka vo krugot ama nisto
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Mari zavisi sto sakas da citas ...moja najomilena kniga e "Maliot
princ" od Egziperi...onaa koja sme ja citale kako deca... a koja
stanuva razbirliva koga si vozrasen...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Jas licno sega citam dve knigi. Edna za Aleksandar Makedonski i edna od Halil Dzubran "Pesok i pena"
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() eve sega aj citam"praznikot na rozite" od ignus....(nesto)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena...prvata ke ja preskoknam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari taa za Aleksandar ne e napisana kako istoriska literatura, tuku
romaniziran e zivotot na Aleksandar i negovite roditeli lesna za
citanje...
|
|
|
|
![]() |
|
eeeee dobro togas moze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Eve me se vrativ...
Imav nekoja rabota... ![]() Da gi pozdravam tie sto preeska neuspeav ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
bitolcanite gi nema?
lili kaj si? na sluzben pat?
|
|
![]() |
|
Ima sega mnogu interesni prevodi na makedonski jazik...sega vo posledno vreme Matica makedonska ima mnogu knigi...
|
|
|
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Vistina za razbiraneto na knigava... Koga ja procitav povtorno, se cudev kako mozele da ni ja dadat vo treto oddelenie kako lektira za obrabotka...Togas mi bese mnogu dosadna i edvaj ja docitav ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 961962963964965 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |