IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 684685686687688 959>
Автор
Порака Обратен редослед
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:25
vo pravo si za ova plavusceTongue
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:23
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Crysamo sto se vozdrzav da nepustam  solza......Smile.....ova i toa kako mi znaci od dvete...da znaete deka i jas sum sekogas tuka za vas sto i da treba....Hugsvtarno ste cool.....

p.s.jas sum covek sto paga na zborovi(mozebi toa e nekoja moja mana),ama zborovite mi znacat mnogu....jas se trudam da ne gi upotrebuvam pogresno,zatoa sto znaam kolkava e nivnata mok,ama  poveketo manipuliraat so zborovi po se izgleda.....naravoicenie:)...sepak nauciv nesto a?Big%20smile

nauci... ja nauci tajnata na prijatelstvoto... nauci kolku si pobogat koga imas poveke prijateli... duri i koga ne mozes da gi vidis Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:22

Abe site sme bile vo takvi zabludi....Naredniot pat priogaj na ovie slucaevi so rezerva. Izvini ako ova e mnogu licno prasanje, no dali go imas zapoznaeno tipot licno?

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:22

Crysamo sto se vozdrzav da nepustam  solza......Smile.....ova i toa kako mi znaci od dvete...da znaete deka i jas sum sekogas tuka za vas sto i da treba....Hugsvtarno ste cool.....

p.s.jas sum covek sto paga na zborovi(mozebi toa e nekoja moja mana),ama zborovite mi znacat mnogu....jas se trudam da ne gi upotrebuvam pogresno,zatoa sto znaam kolkava e nivnata mok,ama  poveketo manipuliraat so zborovi po se izgleda.....naravoicenie:)...sepak nauciv nesto a?Big%20smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:20
ili e sramezliv, ili se uplasil nesto... ne se sekiraj, sekogas se naogja nekoj nov i podobar. neznam dali ja znajs porakana: po decko i po avtobus ne se trca, sekogas doagja nov i poubav! Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:18

neznam dali da placm ili da se smeam......ubavo od tvoja stana...jas razgovarav so nego poveke pati...se bese ok...imavme zaednicki raboti....neznam sega soe rabotata

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:18
sega polesno ti e nedopirliv... da znaes, forumdziite se sekogas tuka za tebe... a jas i engie najmnogu Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:16
Tuuuu za sto se nerviral....koga togas ke se pojavi...a ako ne otkaci....
KOLKU PATI MENE ME IMAAT "IZVISENO" TAKA....I AKO SE NERVIRAV ZA SEKOE IZVISUVANJE, KOSAVA KE MI OTPADNESE DO SEGALOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:15
ne, licnosta so koja si trenal da se dopisuvas bila sakata! LOL ama ozbilno ti velam, begaj mafni ja... ili go, kako bilo. Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:13
LOL....pocnuvate da me provocirate pomalku....Smile....ajde kazi kako da naucam nesto...eve go primerot:trebase da se nqjdam na msn   so edna licnost....ama ne se pojavi....i pred toa mi se ima sluceno isto..i toa ne samo ednas...i so ja sega glup sum?LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:12

Big%20smileubavo e se toa....znaam...ama ovaa greska sekogas ja povtoruvam neznam kako da izvlecam pouka....taka e koga se raboti za emocii,razumot se blokira
izgleda uste nisto nemas nauceno LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:11
Narednot pat potsetise na posledicite pred da se odlucis za nesto.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:08
Big%20smileubavo e se toa....znaam...ama ovaa greska sekogas ja povtoruvam neznam kako da izvlecam pouka....taka e koga se raboti za emocii,razumot se blokira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2006 во 18:04

Originally posted by engie engie напиша:

Mavni si nekolku boksa ke ti pomineLOL (sala)
da ti kazam i ke si mavnam...si zasluziv...sam sum si kriv....taka e koga naivno veruvas vo nesto sto mozebi ne e taka kako sto si mislis...pa ke se nerviram...

Ne treba da se nerviras na greskite tuku da gi prifatis i naucis od niv.Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 684685686687688 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.