![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 854855856857858 2229> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ЕЕЕЕ следела, да кажеше нешто тини мајни сугестииче.. Комисија ли си што ли си? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Срце јас не го кажав ни првиот ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
NEEE, BEV NA KAFE....
![]() KAZETE GO ISHODOT OD KONk*rSOT...
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Trucker ednas fraes sekogas fraer... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
нате не откажувај се ..........
ЈАС НЕ ИЗБЕГАВ БЕВ ОПРАВДАНО ОТСУТЕН УТРЕ ЌЕ ВИ ОБЈАСНАМ .... А СЕГА МОРАДА ЗАМИНУВАМ . ВЕ САКАМ СИТЕ ЖЕНИ НА САЈТОТ , А ПОСЕБНО ОНИЕ ТУЃИТЕ . АХА ЗАБОРАВИВ .КАМИОНЏИ ОТИ ЛАЖЕШ ЧИЈА КАНДИДАТУРА СУМ ОДБИЛ ЈАС ??????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
CIAO PITU
![]() OOO, SITE SI OTIDOVTE?!?!
MENE KAFETO SKAPO KJE ME CINI, KJE MORAM DA OSTANAM DO 17.30.
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Ајде и Нате да се пакува и врати на својата книга дома..
Душички имајте прекрасен остаток од денот, и јас ве сакам сите се читаме утре... ![]() Можеби и ќе се премеслам до утре и јавам резултатот од моето милслење и ван конк*рс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
NATE CIAO DUSICKE!
A BE NEKOJ KJE MI KAZE LI STO SE SLUCI SO KONk*rSOT????
|
||
|
||
![]() |
||
|
HEHEHE...SITE VE ISPRATIV....
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
I JAS SUM USTE MALKU TUKA
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
LUGJE SITE SI OTIDOVTE, NEMA NIKOJ ON LINE???
OK, PRIJATNO POPLADNE NA SITE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
VAL, I OVA TVOETO E DOBRO......SLABATA STRANA NA MAZOT..........HAHAHA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Da,Lilija,,,veruvam deka e TOCNO..AMA KAJ VISTINSKIOT MAZ |
||
|
||
![]() |
||
|
Lili ti si do 17/30?? |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 854855856857858 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |