![]() |
|
Како раскинувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...e mnogu ubavo!Pa neli sme i nie grevce , maskite "deca"? ![]() |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Mojata prva ljubov ne traese dolgo i jas se cudev zosto ni(mi) prekina vrskata tolku podmolno.
Obicno devojkite raskinuvaat bez nekakvo objasnuvanje na pricinata. A toa ne e ni voopsto fer ...NO otkako ja doznav vistinata podocna otkako ja prasav i taa mi odgovori i jas go zakluciv slednovo ...PA JAS STVARNO SUM BIL VINOVEN zatoa sto togas dovolno ne ja poznavav zenskata krsliva priroda... (Mi bea nabroeni 1002 pricini i toa tocni) ![]() |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
Macika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Epa eve sega znaes:)a zosto da ne bi imalo ?
![]() |
|
Maci4ka loves you
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() neznaev deka postoi scenario za takvo nesto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Macika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Citiram:"Mislam deka e veke dosta..dojde krajot!..(molk)Nesakam veke da bidam so tebe..(te izvarav so drug/sakam drug:)"..ti si stvarno dobar tip ama... ili ako nesto mi zgresil samo ke go oteram u p.m |
|
Maci4ka loves you
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Zlato ''ne odi mate prilep vaka'' . Tuku da si ostaneme drugari
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
burno raskinuvam,namesto da ostavam mesto za edno zdravo jas ke napravam nitu oci da mu vidam nitu da mi vidi.
|
|
![]() |
|
Fergie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Како шо гледаш не ни оди веќе, па може ако сакаш да останеме пријатели
![]() |
|
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ej fala na idejata
![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
.... da te zamolam neso?... a ti da mi raskines?.....
|
|
![]() |
|
MisIca* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Src aj dosta mi ja otekuvas....gitla sea
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
ja sea raskinav...........ti si super,dobar decko,fin i se naj ama nema hemija megju nas.......ne si moj tip.
|
|
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Pretpazlivo, direkno, i deka ne skam veke da sum so nego posle ke si fakam magla
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pretpazlivo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |