![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 814815816817818 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
УФ...
ВАЛ ДАЛИ НЕКОГАШ ЌЕ НАЧЕКАМ И МЕНЕ ТАКА ДА МИ СЕ ОБРАЌА НЕКОЈА КАКО ТИ НА АЦИ ?????// ![]() ДА ЗНАЕШ АЦИ ДЕКА ТИ ЉУБОМОРАМ ..... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Поздрав Питу и ти благодарам
поздрав до Битолчани Ирена Букра Мачката и се остало кое си заминало да одмара, јас заспав на бирово скоро ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЦИАО ДРУШТВО ДО ПОНЕДЕЛНИК....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
АМА АЈДЕ ПИТУ!!!!!!!
ПА ТИ НЕ СЕ ПОВЛЕЧЕ ОДЕШЕ ДО КРАЈ... И НА КРАЈ ЛП.. ЛЕЛЕ АМА МЕ МИНИРАШЕ ОВОЈ ПАТ БРАТ, АМА ФАЛА ТИ, ЌЕ ПАМТАМ... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
UBAV BIKEND NA SITE
![]() VE GUSHKAM
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Uzivajte vikendot...maximalno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Имај и ти прекрасен викенд Вал
Гушкам ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate ubav vikend,srcence...
Se citkame ponedelnicki...
A koga kafence??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Кога сакаш мила ![]() Се читаме и договараме.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Album... Uzivaj... Koj ne prakja sega LP...IMA LI TAKOV |
|
|
|
![]() |
|
Vazi Nate,, Sega odam... Pozdravcinja |
|
|
|
![]() |
|
Поздрав Вал..
Поздрав до сите, време е да си одам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
еее, таман ко дојдов!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Ima nekoj sega
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 814815816817818 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |