![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 813814815816817 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
FALA, FALA..AMA NE GO POGODIV SAM SE PRESTAVI
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Pred da se pojavi mi prakase poraki na LP
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
HEHHEHHE DALI TE PERSIRAM..HEHEHH NE..MISLEV DEKA SI SO POVEKE KOLESKE..PA ZATOA DALI SE "SREDI"
![]() MALKU KULTURA NE E NAODMET ![]() Изменето од marijana - 06.Октомври.2006 во 15:24 |
||
![]() |
||
|
HHEHEH NA SITE NAS PO RED
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Mari samicka sum si vo kancelarija...cesto mi idat stranki i kolegive ...ama sama sum
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Val, Marko vi organizirase so Acika patuvanje na Bahamite
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
IRENA I JAS SUM SAMA VO KAN.AMA POARNO....KOGA SE SMEEME TAKA NA GLAS...
||
![]() |
||
|
napravi anketa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Da,Irence,Marko e srce... Potpisa nalog za mene i moeto maserce,,, |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
DRUSTVO JAS SI ODAM, VAL I IRENA CAO..VO PONEDELNIK ZDRAVJE SE CITAME PAK
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Bez Aci,ne odam na pat,nikade,a najmalku na Bali
![]() |
||
|
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
taka e vale, i jas se svoe so sebe si nosam
![]() |
||
![]() |
||
|
Ej,ova mi se dopagja.. Se svoe so sebe si NOSAM.. Aci,dojdi da te gushnam |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
AKO СЕ УШТЕ ИМА НЕКОЈ ПРИСУТЕН ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС.......
А ТИ ДОК ИЧ НЕ СИ ДРУГАР.... ЈАС САМО ЗАРАДИ ТЕБЕ СЕ ПОВЛЕКОВ ДЕНЕС ОД САЈТОВ,А ТИ САКАШ НЕШТО СА МИ ИНСИНУИРАШ........ |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 813814815816817 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |