![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 1402> |
Автор | |
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milo mi e za site sto se srekni i isto taka sakam da kazam deka pesnava ja obozavaaaaaaaaaam
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Може кралице слободно.. И гушни го Алектичето од мене
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
сите сакаат торта се надевам дека мислела Алекта ....на големината
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ti bar mozese da se prepies... jas... za grevota... se zalam
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
...другарчиња |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
vazi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
hehe i jas sakam:)100%mislela:)
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
a zasto ti plavokosa nemozese...i se zalais?
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам да кажам благодарам нека касне и за мене по малку, или јоки нек го изеде место мене..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe poarno neka cuva torta so fajde ako misli nekoj na mene dodeka jade...clenke pogore soberi i ja pola torta od moe ime
![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
da se nadevame deka mislela... ili poloso za nejze
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
i jas ke jadam.mozam jas repete da zemam za tebe... |
|
|
|
![]() |
|
neeeeeeeeee, kaj mi se losela od torta, pak od banani, mmmmmmmmmmm
|
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
sakam da kazam deka vcera vecer se prepiv....sega ne mi e bas najdobro...ama sam si go barav
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |