![]() |
|
Што правевте пред.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 450> |
Автор | |
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...spiev
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
blaze si vi....
umrev na rabota...dojdov na kratko doma... i pak odam na rabota......
A...vecer.... relaksacija u BAR....
Se nadevam deka drustvoto od sinoka nema da me ,,izneveri,,
Ke se zurkame i vecer
![]() |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Bas dojdov od rabota nekolku dena rabotam na teren pa eve koristam prilika da ve iskontaktiram site
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
vo skolo bev |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
se vrativ od rabota..... Samo Bar me spasuva...ali podocna...
da spremam neso za vecera....
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
доручкував,гледав тв...
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
lezev... onolku vo zivot nemam lezeno
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
kaj bea vcera site....jas dojdov vo okolu 23;30 vo bar,ama ziv coek nemase....ugaseni svetla.....
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
eeeeeeeeee nemavme denes casovi-imavme kroz
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
se vidov so edna dushicka
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
da pogodam so kogo?
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
aj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
so vnuka ti
![]() Изменето од KaLiNa - 05.Октомври.2006 во 12:56 |
|
![]() |
|
hey
![]() pa da
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 450> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |