![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 662663664665666 2229> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NE BE MARI, ATAK NE E PESIMIST.....KJE VIDIS....
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Kamerata ja drzi dolu vo pantolonite.... i snima od slicot... heheee
site ke mislat deka mu e "dignat" personalitetot... hahaa |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
EEE, BUKRA, A STO MISLIS TI???
A BE NE MOZE SEKOJ DIREKTOR DA BIDE...TREBA UM, STRATEGIJA...
![]() |
||
![]() |
||
|
"PERSONALITETOT"...HAHAHA...IRENCE,VIDE NIVO?????
|
||
![]() |
||
EDINSTVEN ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
|
НЕМА ПЕСИМИЗАМ КАЈ НЕГО МАРЕЕЕЕЕЕЕ.
ТОЈ ТАКА СО СИТЕ РАЗГОВАРА НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖА ЛИ КОМЕНТАРОТ НЕГО ,,ДОБАР СУМ СИТЕ СЕ ПРОТИВ МЕНЕ ,, ИЛИ ТАКА СЛИЧНО НЕШТО БЕШЕ ..
ЕБА ГО .......
НЕ СЕ ДОТОЛЧУВАЈ ВЕДНА ТИ
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Мари, букра хелоу
Единствен те читав вчера, кој бега? Јас? Неее имам работа па често се исклучувам или сум по други теми.. Него, Мацо дај помагај, пак ме исплескаа вчера во јамб, пак за разлика од 20-30-40.. ќе да ми е до ракава ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
MARIIIII, KAJ SE IZGUBI...VRAKJAJ SE VAMU..
AKO NE SI TI I KASPER KJE SI ODI..
I STO SME NAPRAILE...NISTO OD "PROSVETLUVANJETO" DENES..
![]() ![]() ![]() KASPER, AJ TE MOLAM PROSVETLI NE SO USTE NEKOJ IZUM/PATENT
![]() |
||
![]() |
||
|
NATE, SAMO VEZBANJE MU E MAJKATA
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Marko, Nate pozdravce...Ne stignav Marko da go pozdravam ... se voznemiriv od neubavite zborovi...
![]() |
||
![]() |
||
|
IRENCE, GO SPAZI LI NIVOTO NA MARCO???
PRAV DIREKTOR
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Лили мила растур порано правев ама си наидов на среклија изгледа ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
TUKA SUM AMA I RABOTAM IMAM
![]() TUKU NATE...NEMAS TI SREKA U JAMB ALI IMAS VO LJUBOVTA
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
EDINSTVEN ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
|
Е ШТО Е ОВА СЕЛЕКТИВНО ПОЗДРАВУВАЊЕ
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ирена мила сега те видов
![]() Мари имаш право љубов без светлуцави ефекти кои очи бодат ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 662663664665666 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |