![]() |
|
Оpposites attract |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
kopriva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Октомври.2006 во 22:48 |
dali i kolku moze da sakate nekoj kompletno karakterno razlicen od vas
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja vecerva mozam da gi sakam site pa i kontrastnite i toa mnogu ...
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
da primetivme.....
![]() koja e pricinata?
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Mora li da ima prichina ...
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Da...sekogas za se ima pricina |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ne.....jas pred pola saat taka se osekav....a nemase pricina.....
![]() |
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Abe imalo, ama sigurno ne bila golema...moze bilo samo nekoe dobro raspolozenie ili cuvstvo
|
|
![]() |
|
jas retko koga ne sum raspolozena......i so i bez pricina.......
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
moze..... mnogu.... jas i mojot partner sme totalno sprotivni karakteri...ama odlicno funkcionirame...si se nadopolnuvame vo ona so ne sme....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Некои и тоа ги привлекува и гледам одлично се функционира..
Јас само не сакам кога ми попува и ми кажува што треба да правам и понашам да би била како него..Тоа воопшто не ме привлекува кога некој се труди сам да ме смени и да мора да се изиграва циркузант да нмего би му било фино. Глупост |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lidija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
kompletno razlicni lichnosti moze da se zasakaat ama vrskata ne moze da trae dolgo, premnogu razlicni krakteri nemaat nisto zeadnicko (stavovi i mislenja) i toa doveduva do postojani raspravii |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() |
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
isto |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |