IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 661662663664665 931>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:26
izgleda me ostavate sama da pijam....ako,ako....poveke za meneLOLWink
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:28
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

a ti ema kazi ni nesto za tipot....spanec e?...kako izglea,kolku vreme idete....ako sakas da zboris za toa,normalnoSmile

tipov e amerikanec, najdobri drugari bevme od 10 god, ubav, plav, so ubava nasmevka, malku muskulest, mnooogu ubav
Cry wuaaaaaaaaaaaaaaaa, zs mene nekoj takov da ne mi ponudit, ili da me sakat?! CryCry

plavus ke najs nekoj koj ke te sakat ama imas 14 god i da najs nekoj podobro zadrzigo kako drugar posle zemi go za decko
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:28

mojot e takov, ama ne go davam zenska, ne go davam
aaaaaa, zlobna si, a? Evil%20Smile

ne sum zlobna, ama i toj nema da me dae na nekoj drugar
epa milo mi e za vas dvajca... vencavka koga? da me viknis! Wink

25 juli amerika
30 juli spanija
ke te viknam bez gajle, ako ne ovde ke proslavime

Изменето од sexyemma - 01.Октомври.2006 во 20:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:29
dobar sovet
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:29

a ti ema kazi ni nesto za tipot....spanec e?...kako izglea,kolku vreme idete....ako sakas da zboris za toa,normalnoSmile

tipov e amerikanec, najdobri drugari bevme od 10 god, ubav, plav, so ubava nasmevka, malku muskulest, mnooogu ubav
Cry wuaaaaaaaaaaaaaaaa, zs mene nekoj takov da ne mi ponudit, ili da me sakat?! CryCry

plavus ke najs nekoj koj ke te sakat ama imas 14 god i da najs nekoj podobro zadrzigo kako drugar posle zemi go za decko
iskreno da vi kazam... nemam dosega decko fateno.. ama ovaj so sega go sakam sigurna sum deka mnogu go sakam... i ne propustam sansa ako mi recit!
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:29
ne mora ni da brzas za decko.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:30

izgleda me ostavate sama da pijam....ako,ako....poveke za meneLOLWink

ne te ostavam da se izvlecis taka lesno Votkata za mene
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:31

iskreno da vi kazam... nemam dosega decko fateno.. ama ovaj so sega go sakam sigurna sum deka mnogu go sakam... i ne propustam sansa ako mi recit!

tocno ne propustaj sansa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:31
Winknema problem
ziveli zenski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:32

ne mora ni da brzas za decko.....
da znajs samo kalku sansi imam jas propustenooooo... 3 od edno dete so go sakav 5 god, uste 13 so mu aknav na edno dete so prrrrrrremnogu mi se svigjase i toj mene me sakase.... ej, kako ja otvorivme ovaa tema?! ova e BAR ovde treba da se PIE!!! LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:33
ajde da pieme....ama kade da zborime za deckovci? sakam se da mi kazes.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:34
alcoholic%20drinks

da ziveeme

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:34

ajde da pieme....ama kade da zborime za deckovci? sakam se da mi kazes.....
ke se najme nekogas negde... ke se iznapricame... aj dojdi nekoj vikend vo ohris so nekoja drugarka i ke si iznakazime sve! ajde sega daj za mene edno pivce!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 20:34
so volku alkohol si go skrativme zivotot ustvariLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 661662663664665 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,457 секунди.