![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 426> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нате се јавија утрово на мобилен кај мене и рекоа ке биде...ама не бидна
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Чекај мила ќе биде, да свати кабелот што требал да прави ... ииии дур стигне сигналот му треба време
![]() Ма што те тешам сега јас тоа ке проверам.. звонам.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
сакам да ви кажам ЗДРАВООО
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
нате и зафатено ти покажува? па лугево ке мислат спијам на телефон
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Богами мила ќе ти викаат аман не се симна од телефон ![]() Ако треба да ти пратат екипа почекај ако не ваљда кабелот треба да се исуши ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Sakaaaaaaaaaaaaaaaam
da te pece milicko vo dushata se dodeka ne si se iskopash za grevovite shto gi stori,a od druga strana kako bumerang da te plesne sekoe tvoe delo shto go stori izminatava godina,ah te zalam niz shto se treba da pominesh za da mozesh mirno da spiesh...
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Некој да не САКА скопско?
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Епа ајде дојди изгушкај ме ама и јас тебе ѕрцките ќе ти ги извадам ![]() |
|
![]() |
|
ѕрцки?? Па зар уште ги имам покрај тебе.
![]() ![]() ![]() А за гиушкање чекај ме утре на целодневна настава малтене ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Спремај се за гњавење и малтретирање
![]() |
|
![]() |
|
Сакам да три кажам дека сум спремна и за гмечење и за штипење и за
гушкање и за јавање и за качување на глава и за зачистување ако треба и
за заметување ако треба
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од natalija - 29.Септември.2006 во 12:07 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мислам дека знам зошто си толку фино расположена
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Па јас секогаш сум била ваква расположена и вредна згора на се
![]() Него кога ме повлече за јазикот ми убав, кажи ми што имаш на ум во врска со моето расположение ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |