IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 260261262263264 533>
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:50
плавушче и Калинче, не ми кажавте што мислете з амојата луда идеја Embarrassed
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:47
bi vi dala, ama nekako mnogu mi ste daleku Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:47
фала Калинче за твоите убави зборови

Знаеш да ти кажам нешто,,,,, имам желба да ставам оглас за дечко , па кој сака од форумот да ми биде дечко додека сум на форумот, за да ми биде уште поинтересно LOL

Кажи ама откачена идеја имам Big%20smile   ама срам ми е да пишам на форумот  за огласот...Embarrassed
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:46
aha-plavusa da jade,na drugarkite da ne dade!!!LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:45
decki izvinete sto zaminav na kratko ama morav da odam da jadam nesto blago...Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:39
pa ne treba da se razocaruvas od edno probuvanje...verojatno covekot ne vredi....a ti vredis mnogu i sigurno ke se najde nekoj u brzo vreme sto ke sfati deka pokraj sebe ima takvo srcence i nema da te deli so nekoja ili nesto slicno...ke bides samo ti...ti go zasluzuvas toa....
i da ne sum te slusnala deka nemas sreka vo ljubovta zaradi nekoj zenkar povrsen i glup! takov ne dozvoluvam da imas pokraj sebe!Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:34
не Калинче, не бев во врска со него, ама имав многу планови, и сите планови ми се уништија сега ...
Штом не успеав да го освојам, значи немам среќа во љубовта Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:30
a imase nesto so nego? i koja korist? pa cim e zenkar,znaci moze sekoja da ja ima,a on bil so tebe(ako bil...)ne gledam koja e tuka korista?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:28
пред некое време ми се свиѓаше едно машко , ама испадна дека он бил женскар и дека само од корист сака да се фати со мене Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:26
lele milo,odma da mi kazes sto e problemot? nema da dozvolam srcka kako tebe da place ili da bide povredena!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:25
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

па еве и јас малку на форумот да видам дали ќе сака некој да ме дружи и баш убаво што ти си на форумот Tongue
jas sakam da te druzam i da si muabetam so tebe stalno i go znaes toa...

Да, така е,  ти си ми како сестричка Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:25
и јас се разочарав од љубовта
сум се вљубила во погречна личност Cry многу ми се плаче
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:20
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

па еве и јас малку на форумот да видам дали ќе сака некој да ме дружи и баш убаво што ти си на форумот Tongue
jas sakam da te druzam i da si muabetam so tebe stalno i go znaes toa...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:20
OOOOO, dusooooo.....
zs taka, i dvete nekako neraspolozeni...
zosto taka, utre e petok, treba da se radvime!
mene mi idat ljubavito a sum neraspolozena!!!Confused
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 260261262263264 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.