![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 524525526527528 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZDRAVO VAL
![]() DR-E MORA DA TI AKZAM EDEN VIC!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio srceto kako ti raboti denes
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo Marijance... Val e denes vo cizmi "VISOK PRITISOK"... i ti si vo cizmi, cevli ili sandali... za sandali sum profesionalec... sega studiram kako da se glancaat cizmi... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne se novi Marijana... Novi..ke sledat nekoj den |
|
|
|
![]() |
|
Slabo denes Ve ima..
A jas kucam na tastayra...bez da sedam na stol
Mi go zemale za nekoj sostanok...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() NEKOJ SOFER BIL NA PAT 15 DENA..SE VRAKA COVEKOT OD PAT..SE IZARDUVAL NA ZENA MU..I SI LEGALE ...
SABAJLETO PIEJKI KAFE SOFEROT JA PRASAL:ZENA MNOGU SI MI "NAUCENA" ZA OVIE 15 DENA...
-"MI KOGA TE NEMA TEBE...OD DOSADA GLEDAM P.... *FILMOVI"
SOFEROT I VRZUVA EDNA SLAKANICA..
-"E ZOSTO ME UDRI?"
-"CEL ZIVOT GLEDAM FUDABAL NEZNAM DA SHUTNAM EDNA TOPKA TI SI SE NAUCILA ZA 15 DENA!!!"
![]() |
|
![]() |
|
NISKI CEVLI...NEMOJ MARCO SI OTVORI FAZLA RABOTA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
do kade sme so temava decki ....
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
можам да ја замислам позата во која куцас ![]() ![]() ![]() Маријана овој вицот кажи му го на труцкер ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Acika,nema tema...onaka se pisuva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZDRAVO ACIKA..KAKO SOSTANOCITE...
VAL DOZDOT SE PREFRLI I TUKA SEGA...ISTURA I AKJ NAS |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() Edna ciganka go prasuva mazot: - mazu... sto e situacija? - ami toa e ako dojdes doma i me najdes so tri zenski... Taa: - aaaa... znaci toa e ako dojdes ti doma i me najdes so tri mazi... - ZENOOOOOOOO... NE MESAJ SITUACIJA SO KOTEK... GRRRRRRR |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kucam od na noze...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 524525526527528 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |