![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 513514515516517 2229> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ТОА Е НАЈЛОШО..НЕ СМЕЕШ НИ ПОД РАЗНО
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
знам ама...
него ај да не стварам сега тука негативна енергија |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
немај гајле...до мене не допира негативна енергија...хахаха...
![]() а ти и нема шанси да даваш негативна енергија.....не си негативец
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
lele ama ste bile vredni. ve ostaviv na 500 a vie za dva dena dveste strani ste napravile
![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
ете
уште еднаш благодарност за поддршката туку ај кажи сега коа си ти?? се спремаш ли за свадба?? |
||
![]() |
||
|
Ла Филле, душичке, здраво
![]() Па кај си ти, се спакува ли, до кај си????
|
||
![]() |
||
|
Коа сум јас?????
НЕ РАЗБИРАМ.......
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Lilija i se preseliv. denes konecno gi preselivme site raboti i mozev porano da si dojdam doma. ama od utre mwe ceka raspakuvanje i opremuvanje na novata kancelarija
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
lilija a za kakva svadba se spremas?
|
||
|
||
![]() |
||
|
ГРЕШКА КАКО СИ ТРЕБАШЕ ДА БИДЕ :)))))) |
||
![]() |
||
|
ЛА ФИЛЛЕ ЗАТОА НЕ НЕ ОСТАВАЈ УШТЕ ДВА ДЕНА ОТИ ОТИДОВМЕ НА 1000 БЕЗ ТЕБЕ
СЕГА КОНЕЧНО СЕ ВРАЌАШ ДА НЕ ДРУЖИШ??? |
||
![]() |
||
|
sega sum doma i mozam da ve druzam. no poubavo i pocesto ke ve druzam od narednata nedela. narednite nekolku denovi ke mora da ja sreduvam kancelarijata, da raspakuvam se sto spakuvav do sega, plus da si go zemam kompjuterot bidejki go ostaviv malku da go sredat i taka. iskreno site mi nedostasuvate.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Докторе, кажав веќе...некој безвеза период ме нападнал ![]() За свадба-се спремам, што да правам...
Ла Филле, ќе одам на свадба.....ме зеза Докторот....
|
||
![]() |
||
|
hehe, i jas ke odam na svadba, vsusnost na dve svadbi sum pokaneta i toa edna po druga. ke bankrotiram vo oktomvri.
tuku ajde kazete sto se sluci vo izminative dva dena duri me nemase? |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 513514515516517 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |