![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova nekoja rabotilnica...Marko,neli?
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,da sveti nesto na rakata.... Ama i da ne sveti..ne e moj tip na maz |
|
|
|
![]() |
|
Kardio,kaj se gubis/Baras fotka za mene,.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВИЕ ЗЕЗАЈТЕ СЕ
А МЕНЕ МНИ ОСТНА ФЛЕКА ![]() ![]() ![]() НА КОШУЛАТА |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Do kade sme.....se sum propustil...
|
|
![]() |
|
Ne se maci...te znam...
Poubav si vo zivo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kardio...vlazna maramica...
Dojdi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Se izmaciv deneska so konekcijata, citam za nekoja fleka
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Da vlazna maramica
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Nekoj kupil kamila... I ja isprobal na patot Bitola-Prilep... i nekako mu trokirala... Ja odnesol na servis za reklamacija... Majstorot nervozen... gleda odozdola... ja gleda kamilata... - se faka za menjacot - dobra e! - gleda pozadi... sogoruvanjeto - vo red e! - i gleda zalepeni jajcata.... - ABE OVAA PLATINATA ZALEPILAAAA... Zel dve tuli... i po jajcata... ja steloval platinata... Koga ripnala kamilata... odma so 100 na saat... Covekot mu veli: Sto napravi breeee... mi pobegna kamilata... Majstorot: Kacuvaj se na kanal... i nego go udril so tulite po jajca... i toj so 110 na saat zaminal... Majstorot: abe... mu ja popraviv kamilata a ne plati... se kacilna kanal i go viknal cirakot.... - mavaj so tulite po jajca... da go stignam... mamiceto negovo I zaminal so 120 na cas.... Zadaca: posle kolku izminat pat ke se sretnat kamilata+gazdata+majstorot... Nagrada: edno stelovanje na platinata... heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ima nekoj internet preku on.net...kaj mene e katastrofa
|
|
![]() |
|
d-re .....kako e? isflekan..hahaha..se slucuva....pak ke bides vinoven,doma
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
marco..utki so slikite..i so zenite so fluroscentni oci ama i mazot ...tu...
ajde marco mozes ti bolje
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |