![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17511752175317541755 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и што викаат за тебе???
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
LUGE - DVETE KVACKI KAJ MENE NA RABOTA ME OGOVARAAT.....mnogu se smesni. Kandidati za da gi klecnat....??
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
труцкер
јас и кажав на маријана дека стекнавме доверба во неа и дека денс очекувамне ново типување рече ќе типува после 12 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Tek sega vidov deka sum bil LUD... heheee |
|
![]() |
|
![]() |
|
а убаво му реков на павле поддршка од 0-2 а не 2-3
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Znam doktore..ali Mary tipuvanje.....
|
|
![]() |
|
mARCO - Direktore..fala za slikata...
|
|
![]() |
|
Труцкер
милан не заеба |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Eve sto dobiv na e-mail... Ko se znoji dok jede supu, zdrav je; Ko se znoji dok pije tablete, bolestan je; Ko se znoji pri sexu, star je; i ko se znoji na poslu, LUD je!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOK - NE ZAEBAA TIE SUTRACITE OD MILAN..NE ZNAAT GOL DA DADAT...
|
|
![]() |
|
Mary - LIVCE ZA DENES!!!!!!!!
AJ DOBAR DEN...
|
|
![]() |
|
МАРИЈАНА
НИЕ СЕ СЛОЖИВМЕ ДЕКА ТЕ БИВА ЗА СПОРТСКАТА И ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОСЛОНИМЕ ПОВТОРНО НА НЕКОЈА ТВОЈА КОМБИНАЦИЈА |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
BLAGODARAM MARCO..I TAKA MI TREBA ENERGIJA AMA USTE I EDEN KREVET NE KE BESE LOSO
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DECKI SE CITAME POSLE 12..IMAM MNOGU RABOTA...CAO!!
DR-E KE TIPUVAME POSLE..JAS EDNO LIVCE..I TI KE KAZES EDNO...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17511752175317541755 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |